Foto: Photo by Christal Yuen on Unsplash

Snažte sa vyhnúť akémukoľvek konfliktu s nimi.

Ľudia reagujú na konflikty rôzne. Niektorí sa im snažia úplne vyhýbať, ďalší ich dokážu riešiť s pokojom na duši, no z niektorých sa pri hádke stáva hotový diabol. Patria medzi nich ľudia narodení v týchto 3 znameniach.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Thought Catalog. 

Pri hádke sa menia na diabla. Tieto 3 astrologické znamenia sa snažte nenahnevať.

#3 Baran

Hovorí sa, že ľudia narodení v znamení Barana sú veľmi tvrdohlaví, a je to skutočne pravda. Preto, ak ste už niekedy zažili hádku s tvrdohlavým človekom, veľmi dobre viete, že to najlepšie, čo pre seba môžete spraviť, je vyhnúť sa jej. Pri konflikte veľmi rýchlo vzplanú a výbuch ich hnevu vás doslova prekvapí. V takýchto situáciách sú tiež veľmi nepredvídateľní. 

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

#2 Blíženec

Blíženci sú maximálne nepredvídateľní aj v “pokojnom stave”, no pri hádke to platí ešte niekoľkonásobne viac. Na každý váš argument budú mať 7 ďalších a môžete si byť istí, že príjemné celkom určite nebudú. Pri hádke spravia všetko preto, aby ste z nej vyšli ako najväčší “hlupák”.

#1 Škorpión

Najhoršie znamenie, s ktorým sa môžete pustiť do konfliktu, je však určite Škorpión. Počas konfliktu sa vás neboja “udrieť” tam, kde vás to zabolí najviac, a neváhajú pritom využiť ani veci spred niekoľkých rokov, či vaše najviac skryté tajomstvá. Vašu zraniteľnosť doslova zneužijú proti vám a pri konflikte vás naozaj zničia. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov