Foto: YouTube / Warner Bros.

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo sa niektoré fotky nehýbali?

Niektorí fanúšikovia Harryho si to ani nevšimli, sú ale aj takí, ktorým to nedalo spávať poriadne dlho a rozhodli sa pátrať po odpovedi, ktorú nakoniec aj našli. Ak rozlúsknutie tejto záhady zaujíma aj vás, čítajte ďalej. 

Článok pokračuje pod videom ↓

O zaujímavú odpoveď sa podelil portál Your Tango odkazujúci na diskusný portál Reddit. Tu sa spustila zaujímavá diskusia, v ktorej fanúšikovia hovorili o tom, že niektoré obrázky sa možno nehýbu preto, že boli odfotené “muklovským” fotoaparátom. 

Vidieť sme to mohli napríklad aj v prvej časti, kde bola v Dennom Prorokovi “fotka muklovskej rodiny”. Tá sa však nehýbala ako ostatné fotky, ktoré boli odfotené čarodejníkmi.

Foto: MovieStillsDB

S touto teóriou ale nesúhlasili skalní fanúšikovia, ktorí ju vyvrátili tým, že v knihách bola zmienka o tom, že aj “muklovská” fotka sa dá upraviť tak, aby sa hýbala. Ako to potom je v skutočnosti?

Záhadu rozlúskla samotná autorka kníh o čarodejníkovi, J. K. Rowling. Tá dokonca na oficiálnej webovej stránky vysvetlila pohyblivé fotografie nasledovne: “Mám starý zápisník, v ktorom mám zaklínadlo na to, aby sa fotky začali pohybovať. Pôvodná myšlienka teda bola, že čarodejníci používajú magický vyvolávací elixír, aby fotografie rozhýbali.”

Jednoduchou odpoveďou teda je, že niektoré fotografie sa nepohybujú len preto, že neboli vyvolané pomocou špeciálneho elixíru. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov