Nežná polovica ľudstva sú ženy, to každý vie, no mnohí nesprávne predpokladajú, že muži nepotrebujú dostávať nežné prejavy náklonnosti. Opak je pravdou, všetci – muži i ženy, potrebujeme milovať a byť milovaní.

Mnoho ľudí má problém, ako odlíšiť prejav náklonnosti od hladkania povestného mužského ega. Ide to len veľmi ťažko, lebo v podstate idú ruka v ruke. Ani na mužskom egu nie je nič zlé, ak muž premýšľa a dokáže ho namieriť správnym spôsobom – nie len pre vlastné dobro ale i pre dobro druhých. Iste ste už počuli, že chlapi majú veľký problém so sebadôverou a práve preto im dobre padne, keď ich niekto povzbudí či poteší.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tieto 4 typy vám pomôžu zistiť, ako na to…

Nechajte sa nahovoriť na…

Na nejaký jeho nápad, či už je to adrenalínový víkend, alebo ísť do kina a pozrieť si nový akčný film. Ak vás niekam pozýva už dlho a vy odmietate alebo sa vyhovárate len preto, že máte pocit, že to nie je pre vás, skúste sa premôcť a ísť tam. Kvôli nemu. Iste, že to teraz nebudete musieť robiť zakaždým, no z času načas to vášmu partnerovi dobre padne a dáte mu najavo svoju podporu a ocenenie. A ktovie, možno sa popritom skvele zabavíte a zistíte, že vás oslovilo aj niečo, čo ste nepredpokladali.

Unsplash.com/Davide Ragusa

Náhodné drobnosti

Kto by nečakal prekvapenie, keď má narodeniny, meniny alebo na Vianoce? Našťastie, rok má ďalších 362 dní, počas ktorých môže prekvapenie skutočne prekvapiť. Nepotrebujete na to veľa, často stačí drobnosť… Aká?

Lístky na koncert, malý darček, spoločná sprcha ale i to, že mu odpustíte deň behania po obchodoch s vami a dáte mu „voľno“.  A potom sú tu ešte také obojstranne príjemné záležitosti, ako napríklad vaša nová spodná bielizeň a podobne.

Buďte spontánna

Hovorí sa, že neplánované akcie sú tie najlepšie. Už ste si to overili na vlastnej koži? Nie? Tak do toho! Nemusíte hneď ísť spolu na veľkú párty, niekedy stačí aj víkend na horách, romantická večera či obyčajné spoločné ničnerobenie. Vašou jedinou úlohou je byť spolu a užiť si spoločný čas.

Unsplash.com/Toa Heftiba

Slová

Keď sme už pri tom ničnerobení, zažili ste už hlboké debaty dlho do noci? Tie, v ktorých rozoberáte to najtajomnejšie a niekedy aj najtemnejšie vo vás? Tie, ktoré upevňujú vaše vzájomné puto ako nič iné? Vrele vám ich odporúčame, sú veľmi dôležité pre vytvorenie a posilnenie vzájomnej dôvery a intimity. Neskôr pochopíte, aké mali tie rozhovory pre váš vzťah veľký význam.

Tým, že sa svojmu partnerovi zveríte s niečím veľmi osobným a možno aj nepríjemným, mu dáte najavo, že mu dôverujete a chcete, aby vás poznal skutočne takú, aká ste. Možno si to neuvedomujete, no pre mužov to má väčšiu hodnotu, ako keby ste im stokrát povedali, ako veľmi ich ľúbite.

Pozri aj: V akom veku muži hľadajú vážny vzťah? Tu je odpoveď odborníkov

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov