Photo by Cihan Oğuzmetin from Pexels

V akom znamení ste sa narodili vy?

Ľudia, ktorí veria, že astrologické znamenie dokáže ovplyvniť náš život, vedia, že každé zo znamení sa vyznačuje nejakými inými charakterovými vlastnosťami. Zatiaľ čo niektoré z nich by sme mohli považovať doslova za “diabolské”, sú tu aj ľudia, ktorí sú hotovými “anjelmi”.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako uvádza aj portál Thought Catalog, najčastejšie sa narodili v jednom z týchto 3 znamení. 

Rak

O ľuďoch narodených v tomto znamení je známe, že sú veľmi citliví a láskaví. Ľuďom, ktorí ich dobre nepoznajú, sa najprv môžu zdať ako príliš precitlivení či ako ľudia, ktorí si neustále vyžadujú pozornosť, ale keď ich spoznáte lepšie, zistíte, že to tak nie je. Ich prejavy náklonnosti a oddanosti sú skutočné. Pokúšajú sa nimi len svojim najbližším dokázať, že im na nich naozaj záleží a keď niekoho milujú, sú preňho ochotní urobiť doslova čokoľvek. 

Autor fotky: Matheus Bertelli na Pexels

Ryby

Ryby  vždy boli a vždy aj budú v hlbokom kontakte so svojimi emóciami a veľmi citlivo vnímajú aj emócie druhých. Do tých sa ale veľmi ľahko vcítia a potom majú tendenciu brať nielen pocity, ale aj problémy druhých za svoje vlastné. Keď vás niečo trápi a zdôveríte sa im, dostane sa vám od nich toho najhlbšieho porozumenia a môžete si byť istí, že vyčerpajú absolútne všetky možnosti na to, aby vám mohli pomôcť.

Panna

Ľudia narodení v tomto znamení sú často kritizovaní za to, že sú zdržanliví a kritickí, je to tak ale v skutočnosti len preto, že chcú ochrániť svoje zraniteľné srdce. Niekedy si budujú akýsi ochranný štít, pretože vedia, aké intenzívne ich emócie sú, a kam až sú ochotní zájsť pre ľudí, ktorých naozaj milujú. Pre svojich priateľov a blízkych urobia čokoľvek.

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov