Photo by Alex Mihai C on Unsplash

Ukrývate v sebe vnútornú bohyňu?

Niektoré ženy v sebe nosia energiu, ktorá ich jednoducho odlišuje od všetkých ostatných. Sú niečím iné, zvláštne, výnimočné. Máte pocit, že sa to týka aj vás? Možno je to práve preto, že ste nositeľkou “božskej energie”.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zistíte, či v sebe ukrývate energiu bohyne? Zamerajte sa na týchto 7 znakov. 

#1 Milujete svoju myseľ, svoje telo i svoje srdce

Viete, že dokonalosť neexistuje, a nesnažíte sa ani o jej dosiahnutie. Ste ale maximálne spokojná so všetkým, čo máte. Ste hrdá na svoje telo, milujete svoju myseľ a vážite si svoje srdce. Práve to vám dodáva sebavedomie bohyne. 

#2 Milujete svoj život

Užívate si každý jeden svoj deň, pretože viete, že nikto nevie, kedy príde ten posledný. Váš život nie je prechádzkou ružovou záhradou, no napriek tomu milujete každú minútu, ktorá vám bola darovaná, a užívate si ju naplno. 

#3 Dbáte o seba

Netajíte sa tým, že si doprajete prvotriednu starostlivosť. Záleží vám na tom, ako vyzeráte, no rovnako sa staráte aj o svoju myseľ a o svoju dušu. Viete totiž, že len keď budete milovať seba, dokážete dať lásku aj druhým. 

Photo by Alex Mihai C on Unsplash

#4 Máte rada svoju vlastnú spoločnosť

Samozrejme, rada sa stretnete s rodinou či s priateľmi, no rovnako si viete užiť aj svoju vlastnú spoločnosť. Nerobí vám problém ísť sama do kina či na večeru, práve naopak – maximálne si to užívate. Niektorí ľudia vám môžu túto vlastnosť len závidieť. 

#5 Úprimnosť je vašou prioritou

Ste hrdá na to, kým ste, a preto sa na nič nepotrebujete hrať. Ľuďom ukazujete svoju pravú tvár, na sociálnych sieťach nevytvárate ilúziu dokonalého života a ľuďom hovoríte pravdu. Klamstvo a faloš odsudzujete a žijete maximálne autentický život. 

#6 Vyžaruje z vás nevídaná energia

Toto je niečo, čo sa jednoducho nedá ovplyvniť alebo naučiť. Máte v sebe vyžarovanie bohyne, ktoré nedokážete ovládať a možno si ho ani neuvedomujete. Uvedomujú si ho ale iní, a zväčša si vás preto okamžite všimnú všade, kam vkročíte. 

#7 Viete, že si tvoríte svoju vlastnú realitu

Veľmi dobre viete, že náš život je len zrkadlom našich vlastných myšlienok, preto im venujete maximálnu pozornosť. Rozmýšľate pozitívne a viete, že môžete dosiahnuť čokoľvek si zaumienite. Tvoríte si preto presne život, ktorý chcete žiť. 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov