Dievča s divokým srdcom spoznáte hneď.

Je to žena s divokým srdcom. Nie je stratená a nič nehľadá. Len si užíva okamih, žije v súlade s celým vesmírom, je voľná a celý jej život je jedna veľká metafora. Miluje nočné búrky, splny, divoký vietor, nové dobrodružstvá, neočakávané konverzácie, nové veci a jednoducho všetko, čo má dušu. Nasleduje svoje srdce a len tak si poletuje životom ako vtáča. Aké sú ďalšie znaky ženy s divokým srdcom?

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Tancuje do rytmu vlastného srdca

Nenasleduje pravidlá či príkazy, nasleduje vlastné srdce. Verí svojej intuícii a vie, že ju dovedie vždy na to správne miesto.

#2 Živí sa voľnosťou

Je prirodzene zvedavá a rutina, tá jednoducho nie je pre ňu. Miluje cestovanie a miluje voľnosť. Je potravou pre jej dušu. Nedokáže veľmi dlho vydržať zamknutá v zlatej klietke s okovami na rukách. Chce byť voľná a nespútaná.

#3 Je odvážne nezávislá

Vie, že jej vlastné šťastie závisí len od nej. Len ona si je strojcom svojho vlastného osudu. Možno niekedy pôsobí samotársky, no v skutočnosti si len užíva svoju vlastnú spoločnosť. Je sebestačná a nasleduje svoje najdivokejšie sny.

#4 Je nepredvídateľná

Je to taký žijúci paradox. Je všestranná a má tie najrozmanitejšie záujmy. Miluje, ak môže tráviť čas doma čítaním knihy, no rovnako tak miluje divokú party a spoločnosť ostatných. Je hravá ako dieťa a múdra ako starí proroci.

unsplash.com

#5 Neustále rozširuje svoj horizont

Vždy hľadá niečo nové a vzrušujúce. Miesto, knihu, záľubu, jedlo, zručnosť, čokoľvek. Neustále hľadá nové spôsoby, ako rozšíriť svoj horizont a ako získať v živote čo najväčší rozhľad.

#6 Nie rozum, ale srdce u nej víťazí

Necháva sa unášať vlastnými emóciami. Čokoľvek, čo robí, čokoľvek, do čoho sa pustí, všetko robí s vášňou a do všetkého vkladá celú svoju dušu. Necháva sa viesť vlastným srdcom, pretože vie, že ak je oheň v srdci, rozum bude nasledovať.

#7 Miluje bezpodmienečne

A keďže srdce je u nej vždy na prvom mieste, rovnako to bude aj čo sa týka vzťahov. Takáto žena miluje a miluje bezpodmienečne. Miluje tak veľmi, až to hraničí s ľudskou schopnosťou milovať. A čo je ešte úžasnejšie, nielenže rozširuje svoje obzory, rozšíri aj tie vaše a dopomôže vám stať sa tou najlepšou verziou vás samých.

#8 Na jazyku má vždy len pravdu

Klamstvá už dávno nepotrebuje. Je odvážna a pravdovravná. Čo má na srdci, to má na jazyku. Všetko dokáže povedať na rovinu, ako sa patrí.

#9 Každú jednu sekundu žije naplno

Teší sa z každej maličkosti a oslavuje ich. Usmieva sa, plače, žije a cíti. Slnečné lúče jej každé ráno bozkávajú líca a hviezdy volajú jej meno, kým bosá tancuje uprostred celého vesmíru. Je voľná, nespútaná, milujúca, vášnivá a nebojácna. A celý svoj život si užíva najlepšie, ako len vie.

#10 Hlboko premýšľa

Akoby už niekedy žila mnohé životy predtým. Je múdra a vzdelaná. Má rada hlboké konverzácie o podstatných veciach. Namiesto toho, aby sa vás opýtala: „Ako sa máš?“, sa vás radšej spýta na vaše najtajnejšie sny. Neznáša plytkosť a povrchnosť.

#11 Verí v kúzla

Je optimistická a verí, že kúzla sú skutočné a zázraky sa dejú. Vie, že neexistujú žiadne limity a môže dosiahnuť čokoľvek len chce. Nasleduje seba, svoju vášeň, svoje srdce a vždy nájde cieľ.

unsplash.com

Pozri aj: Toto je 5 životných lekcií, ktoré vás naučí jedine neopätovaná láska

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov