Takto vyzerá pravá láska.

„…v dobrom i zlom, v čase hojnosti aj nedostatku, v zdraví aj chorobe, až kým nás smrť nerozdelí.“ Takto znie manželský sľub väčšiny ľudí. Živým dôkazom splnenia tohto sľubu je pán Kuroki z Japonska, ktorý dokázal, že pravá láska nemá žiadne hranice. Jeho čin dojíma celý svet.

Článok pokračuje pod videom ↓

Manželský pár Kurokiovcov žije v Japonsku. Až donedávna žili v láske šťastným a pokojným životom. Na vidieku vlastnili mliečnu farmu a vychovali dve deti. Žiaľ, pani Kuroki trpela už dlhšiu dobu cukrovkou, čo spôsobilo, že pred niekoľkým rokmi úplne oslepla.

Po tom, ako prišla o zrak, sa však stalo ešte niečo. Od okolitého sveta sa úplne izolovala, odmietala vychádzať z domu a upadla do hlbokej depresie. Jej milujúci manžel, pán Kuroki, nedokázal tento tragický pohľad na svoju manželku vystáť. Preto sa rozhodol, že jej depresiu pomôže poraziť touto krásnou myšlienkou.

Pani Kuroki totiž oddávna milovala kvety. Vždy jej robili radosť, no trápilo ju aj to, že ich už nikdy neuvidí. Tak sa jej manžel rozhodol, že jej zasadí kvetinovú záhradu. A to nie hocijakú…

facebook.com/Shintomi Machiyakuba

Vypestovanie tejto záhrady trvalo pánovi Kurokimu 2 roky.

youtube.com

Povedal si totiž, že ak jeho manželka kvety už nikdy neuvidí, chce, aby ich aspoň každý deň cítila.

facebook.com/Yoshiyuki Matsumoto

Záhrada sa kvôli svojmu príbehu aj kvôli svojej kráse stala svetovým unikátom a dnes ju navštevujú ľudia z celého sveta. Pánovi Kurokimu sa o ňu pomáhajú starať viacerí zamestnanci.

twitter.com/Rkr21Sfmfr

Pani Kuroki táto terapia samozrejme pomohla a dnes je z nej opäť usmievavá a šťastná žena. Vôňou kvetov je totiž prevoňaný celý ich dom a tak ich dokáže vnímať, aj keď ich nevidí.

facebook.com/Yoshiyuki Matsumoto

Šťastní manželia si svoju záhradu spolu vychutnávajú každý jeden deň.

youtube.com

Unikátnu záhradu si môžete pozrieť aj na tomto videu.

Pozri aj: Ľudia nedokážu prestať zdieľať príspevok, ktorý zverejnil tento 20-ročný chlapec tesne pred smrťou. Jeho posolstvo vás nenechá chladnými

viralnovelty

 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov