Lož ma krátke nohy, hovorí sa.

Platí to aj v prípade nevery. Už mnohí ľudia sa popálili na tom, že si mysleli, že svoje podvádzanie dokonale maskujú. Neraz ich prezradil nepatrný detail, či niekto neznámy, no takmer vždy ich dobehli ich skutky. Niektoré z príbehov odhalenia nevery, ktoré vám dnes prinášame, sú také absurdné, až sú smiešne, iné sú bizarné, no všetky svedčia o tom, že klamať v čomkoľvek sa neoplatí, lebo pravda vždy vyjde najavo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Veď posúďte sami…

#1

Keď začal Geoffrey Lopez podvádzať svoju priateľku vytvoril si falošný Facebookový profil, cez ktorý kontaktoval svoje „bokovky“. Prezradil sa celkom jednoducho. Jeho priateľka medzi návrhmi ľudí, ktorých by mohla poznať našla jeho profil, kde ho spoznala podľa fotky, i keď používal iné meno. Keď si pozrela jeho profil, hneď pochopila, o čo ide.

Unsplash.com/Paul Hanaoka

#2

Istý vojnový veterán mal kvôli možnému nádoru operované semenníky. Keď bol prepustený do domácej liečby, musel kvôli režimu na lôžku nosiť istú chvíľu plienku. Jeho priateľka ho prišla navštíviť a chcela mu na večeru uvariť jeho obľúbené jedlo. Veterán však nevedel nájsť svoj mobil, kde mal uložený recept.

Jeho priateľka mu teda požičala svoj mobil, aby recept vyhľadal na internete. Počas toho, ako ho hľadal, prišla jeho priateľke na mobil správa od ich spoločného priateľa, v ktorej sa veľmi nemilo vyjadril na adresu operácie veterána a ktorú zakončil otázkou, či sa uňho opäť zastaví, keď skončí u toho „plienkača“. Reakcia veterána bola prostá: priateľku doslova vykopol aj s plienkou na zadku.

#3

Aj služba na zisťovanie polohy vie odhaliť neveru. Tom cez aplikáciu Find My Friend zistil, že jeho priateľka nie je na víkend doma u rodičov, ako mu vravela, ale v hotelovom apartmáne. Celý víkend! Hneď mu bolo jasné, čo sa deje.

#4

Istá pani našla v aute svojho manžela kondómy. Bolo jej to podozrivé, a tak do nich cez malú dierku naliala trochu dráždivého roztoku s čiernym korením. Raz, keď sa jej manžel vybral „pomôcť matke“, sa vrátil s pálčivou bolesťou v rozkroku. A čuduj sa svete, jedna jej priateľka zrušila ich stretnutie, pretože mala podobné príznaky. Záhada bola vyriešená.

pexels.com

#5

Niekedy na odhalenie stačí aj ten najmenší detail. Keď sa raz jeden chlapík vrátil po dlhej smene domov, našiel dosku na záchode hore. Zarazilo ho to, lebo si uvedomil, že jeho žena, ktorá bola celý čas doma, by potom nemočila viac než 20 hodín, čo bolo nereálne. Vďaka tomu zistil, že ho už dlho podvádzala.

#6

Pri náhodnom prezeraní si Google Street View si Anna všimla niečo šokujúce. Jej snúbenec sa bozkával s inou ženou. Keďže to boli čerstvé snímky, nemohla to pripísať nejakej ex-partnerke. Keď ho s fotkou konfrontovala, priznal sa a zasnúbenie zrušili

#7

Istý manažér sa rozhodol „služobku“ stráviť s milenkou v hoteli. Keď si po čase našiel na mobile množstvo zmeškaných hovorov od manželky, ozval sa jej a svoju nedostupnosť ospravedlnil tým, že vo svojej kancelárii v Svetovom obchodnom centre rieši dôležité obchodné záležitosti. Bolo to 11. septembra 2001. Rozviedli sa čoskoro.

#8

Keď Pam jej priateľka požiadala, aby jej postrážila 11-mesačné dieťa, ani netušila, čo bude nasledovať. Bola s maličkým vonku a keď si cvičili chôdzu, zamazalo sa a keďže preňho nemala žiadne veci na prezlečenie, vybrala sa do domu svojej priateľky. Tam našla v posteli svoju kamarátku so svojím partnerom. Bolo to ako v nočnej more.

Pexels.com

#9

Ani anonymita nemusí byť až taká anonymná. Keď sa istý chlapík počas letu chvastal svojmu kamarátovi o tom, s koľkými ženami už podviedol svoju manželku, jedna spolucestujúca to už nevydržala, potajomky ho odfotila a jeho fotku umiestnila na internet s otázkou, či je to niečí manžel, lebo ak áno, jeho žena by mala vedieť, ako sa celou cestou chválil, že ju podvádza. Fotka sa rýchlo stala virálnou a onedlho ju objavila aj manželka spomínaného chvastúňa a rozišla sa s ním.

#10

Billy chcel prekvapiť svoju priateľku raňajkami v posteli. Urobil jej palacinky a išiel k nej domov. Keď tam prišiel, našiel svoju polovičku spať nahú vedľa iného chlapa. Pokojne prišiel k posteli, nežne ju zobudil a opýtal sa jej, či si dá palacinky. Rozospatá povedala, že áno, aj keď nechápala, čo sa deje. No len na chvíľu. Billy sa jej spýtal: „A čo on? Tiež si dá palacinky?“. Jej výraz tváre stál za všetko, čo potom nasledovalo.

#11

Ako by sme mohli zabudnúť na ten najjednoduchší novodobý spôsob odhaľovania nevery? Mnoho ľudí bolo nachytaných, keď sa im ich smartfón automaticky pripojil na wi-fi na miestach, kde predtým vôbec nemali byť.

pexels.com

Pozri aj: Nevera je stará ako ľudstvo samo. Toto je 8 najčastejších dôvodov, prečo sa jej dopúšťame

list25
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov