Ak sa opýtaš akéhokoľvek muža, každý z nás má jedno dievča, ktorej sme zlomili srdce a nenávidíme sa za to.

Áno, viacerí sme porobili veľa hlúpostí a niekedy nás premohlo ego, čo za nami zanechalo niekoľko zlomených sŕdc, no predsa je tu vždy jedno dievča, pri ktorej to mrzí oveľa viac. Je to to dievča, ktoré aj po tom všetkom o mne nepovie jediné zlé slovo. Je to to dievča, ktoré by sme si priali milovať minimálne tak, ako ono milovalo nás.

Článok pokračuje pod videom ↓

Prišla do môjho života úplne neočakávane. Myslel som si, že ju budem ľúbiť. No nikdy som jej to nedokázal činmi.

Verila vo mňa viac, ako ktokoľvek iný. Starala sa o mňa. Bola jedna z tých dievčat, s ktorými sa muž bojí ísť do postele. Nie je ich veľa a možno sa to vám, dievčatám, zdá neuveriteľné, ale skutočne to tak pri niektorých z vás máme.

Prečo? Pretože ak stretneš niekoho ako je ona, nič nie je jednoduché. Pretože vieš, že budúcnosť s ňou stojí za to, no jednoducho vieš, že si zaslúži oveľa viac, než jej môžeš dať. Rozlúčiť sa s ňou a vidieť ju plakať bol ten najhorší pohľad, aký som kedy zažil. Nikdy som jej to však nepovedal. Pre jej vlastné dobro.

Neexistovala jediná vec, ktorú by si pre mňa neurobila. Popravde, užíval som si tú pozornosť. Že existoval niekto, kto by za mnou prešiel aj na druhú stranu zemegule. Že si mi vždy zdvihla telefón. Že ak som potreboval spoločnosť, vstala si o druhej ráno z postele a prišla za mnou. Dokonca mám pocit, že keby som ťa dnes zavolal na rande, šla by si. No nemôžem. Nesmiem.

Kiežby som toto všetko dokázal opätovať. Zaslúžiš si niekoho, kto ťa bude ľúbiť rovnako ako ty jeho. Zaslúžiš si niekoho, kto ťa urobí šťastnou, nie smutnou.

pexels.com

Neurobila si absolútne nič zle. No ako ťa poznám, určite si hľadala chybu u seba. Poznám tvoje neistoty, poznám tvoje jazvy a viem, čoho sa bojíš. No v mojich očiach si dokonalá.

Prepáč mi, že som ti ublížil. Kiežby som si to nemusel vyčítať. Koľkokrát som sa snažil ospravedlniť sám pred sebou a zvaliť vinu na niekoho iného. No to by nebolo fér. Polovica môjho srdca patrila tebe, no druhá polovica bola úplne chladná. A ty si si ma zaslúžila celého.

Nebolo jednoduché nechať ťa odísť. Bola si môj najlepší priateľ. Keď mi zvonil mobil, vždy som dúfal, že si to ty. Miloval som naše nočné konverzácie a nekonečné prechádzky. Nikdy som čas strávený s tebou neľutoval a nikdy by som ho za nič nevymenil. Ďakujem ti za tvoj čas. A chcem aby si vedela, že mi chýbaš. Že na teba myslím. No to, že som ťa nechal odísť za niekým lepším je tá najrozumnejšia a najdospelejšia vec, čo som mohol urobiť.

Nevieš si predstaviť aké ťažké bolo odmietnuť ťa, keď si chcela veci zachrániť. Alebo ignorovať ťa, keď si mala slabú chvíľku. Chcel som ťa zachrániť. Problém bol, že som ťa zachrániť nemohol, pretože ja som bol zdrojom tvojej bolesti.

Ďakujem za tvoju lásku. Ukázala si mi, ako to vyzerá, keď žena miluje celým srdcom. Už viem, čo mám od ženy očakávať a čo skutočná láska nie je.

Jedného dňa naozaj oľutujem, že som ťa neľúbil celým srdcom. A ty na mňa zabudneš. Jedného dňa zmiznem z tvojej mysle. A ak sa naše cesty skrížia, budeš sa usmievať a držať za ruku niekoho, koho nebudem poznať. A vtedy príde tá ozajstná ľútosť.

Zaslúžiš si byť mojou najväčšou chybou.

Pozri aj: 8 VIET, NA KTORÉ SI SPOMEŇTE VŽDY, KEĎ NIČ VO VAŠOM ŽIVOTE NEPÔJDE PODĽA PLÁNU

Odzadu.sk
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov