Máte strach z neznámeho? Vstúpili by ste do tmavej jaskyne? Alebo nad vami vyhrá strach?

Ak máte radi testy, v tom dnešnom budeme čeliť strachu. Možno budete mať pri pozeraní sa na obrázky nepríjemný pocit. Ale nebojte sa. Všetko sa dá prekonať. A možno sa dozviete o sebe oveľa viac, než by ste čakali.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pozrite sa teraz spolu s nami na obrázok a vyberte si vstup, ktorý vás desí najviac. Na výber máte zo šiestich možností, pričom ani jedna z nich nevyzerá lákavo, však?

psych2go.net

Teraz sa spoločne pozrieme na význam odpovedí. V podstate žiadna nie je tá „správna“. Váš výber však prezradí to, čo máte uložené niekde v podvedomí – konkrétne odpoveď na otázku, ktorá vlastnosť vás ako človeka charakterizuje najviac.

#1 Bystrosť a analýza

Ste racionálny a analytický človek. Duchovné hľadanie vás priveľmi neosloví. Všetko si potrebujete racionálne zdôvodniť. Tapety na stenách prekrývajú vaše emócie. Dôležité sú pre vás fakty. Avšak ak skúsite aspoň občas počúvať svoju intuíciu, rozšírite tým svoje obzory.

#2 Slobodný duch

Photo by Matthieu Comoy on Unsplash

Pravdepodobne pre vás nič nie je dôležitejšie, ako vnútorná sloboda. Nepotrebujete hranice, radi objavujete niečo nové. Stereotypná práca v kancelárii? To nie je nič pre vás! Radšej si zvolíte voľné remeslo, pri ktorom budete sami pánmi svojho času. Nebojíte sa ničoho. Naopak, úprimne sa radujete zo zmien, ktoré nastanú vo vašom živote.

#3 Chlad a neprístupnosť

Chránite sa. Málokoho pustíte do svojho vnútra. Ste neprístupní a chladní ako jaskyňa, ktorá je na obrázku. City a emócie? Vôbec im nechápete. Sú od vás na míle vzdialené. V skutočnosti sa však ochudobňujete o podstatnú zložku vášho života.

#4 Pomoc a lojalita

Viac sa zaujímate o druhých, než o seba. Pravdepodobne sa na vás ľudia často obracajú s prosbou o pomoc. Vy nemáte to srdce ich odmietnuť. Je to úctyhodné, no dávajte si pozor, aby ste neprekročili svoje vlastné hranice. Veď nie nadarmo sa vraví, že byť dobrý neznamená byť hlúpy.

#5 Emočná inteligencia

Photo by ahdiat fanada on Unsplash

Ak ste si vybrali tento tunel, pravdepodobne dokážete držať na uzde svoje emócie. Viete, aké dôležité sú pre život, no nepreháňate to s ich prejavmi. Voda však poukazuje na podvedomé strachy, ktorých máte v sebe viac než dosť. Skúste sa naučiť relaxovať, uvoľniť, alebo aspoň vybehnúť na prechádzku do lesa. Strach je v skutočnosti len jedna veľká prázdna bublina.

#6 Nepokoj a kreativita

Oslovila vás najviac možnosť číslo 6? Tak vedzte, že si ju vyberie len málokto. Hlavou ste v oblakoch a nohy máte zriedkakedy na zemi. Drieme však vo vás umelec. Keď vás „kopne“ múza, všetko ide bokom. Ste tvoriví, no v osobnom živote ste dosť komplikovaným parterom.

Ako ste dopadli v teste? Vystihuje vás váš výsledok? Budeme radi, ak sa podelíte so svojimi skúsenosťami!

Pozri aj: TEST: Ktoré oko vás zaujme najviac? Prezradí vám o sebe viac, než by ste čakali

psych2go
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov