Autor fotky: Francesco Ungaro na Pexels

Patríte medzi niektoré z týchto 4 astrologických znamení?

Ak áno, je možné, že v priebehu nasledujúcich dní budete niektoré emócie pociťovať veľmi intenzívne. Dnes je totiž spln Mesiaca a týmto 4 astrologickým znameniam môže priniesť naozaj výrazné životné zmeny.

Článok pokračuje pod videom ↓

O ktoré znamenia ide? To už popísal portál Elite Daily. 

Býk

Tento spln Mesiaca má potenciál zmeniť váš život naozaj nečakanými spôsobmi. Môže vám totiž pomôcť oslobodiť sa od vzťahov, záväzkov, práce či projektov, ktorých sa chcete už dávno zbaviť, len ste doteraz nevedeli, ako na to. Minulosť konečne odložíte do minulosti a prijmete novú fázu vášho života, v ktorej sa z vás stane iný človek. 

Lev

Tento spln Mesiaca vám konečne pomôže uvedomiť si, čo chcete vo svojom živote dosiahnuť, a začnete za to bojovať. Pochopíte, že ste šéfom sami sebe. Možno vám v práci nevyjde nejaké povýšenie, ale práve to bude spúšťačom, vďaka ktorému si uvedomíte, že ak vás niekto odmieta vpustiť do svojho “hradu”, máte všetko na to, aby ste si vybudovali svoj vlastný. 

Foto: pexels

Škorpión

Každý jeden vzťah je v podstate dohodou medzi dvomi ľuďmi. Tento spln Mesiaca vám ale ukáže, že pod kontrolou máte iba svoju časť tejto dohody. Čo sa týka vzťahov, otvoria sa vám oči a možno uvidíte aj veci, ktoré by ste radšej nevideli. Pomôže vám to ale oslobodiť sa od ľudí, ktorí vám už aj tak len ubližovali a vo vašom živote si vytvoríte priestor na vzťahy nové. 

Vodnár

Váš osobný život je úplne otrasený zmenami, ktorými si práve prechádzate. Tento spln Mesiaca zasiahne váš domov a celú jeho perspektívu, ktorá sa práve úplne mení. To vás ale povzbudzuje k tomu, aby ste sa opäť spojili so svojimi koreňmi, presťahovali sa alebo si dokonca konečne vytvorili skutočnú rodinu. 

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov