Bolí to. Bude to bolieť. A chcem, aby ste sa dotýkali práve tých miest, ktoré bolia najviac

Jedna z najhorších vecí je milovať niekoho, o kom viete, že ho nemôžete mať. Že nikdy nebude váš a vy nikdy nebudete jeho. Jedna z najhorších vecí je milovať niekoho, o kom veľmi dobre viete, že ho milovať nemôžete. Ale srdcu sa nedá rozkázať. A niekedy to jediné, čo nám zostáva, je prizerať sa na cudzie šťastie iba z diaľky a so slzami v očiach si priať, aby všetko bolo úplne inak. Ale nie je.

Článok pokračuje pod videom ↓

Mám pocit, že celý život som prežila v závisti a bolesti, bez akéhokoľvek úteku. Závidela som, že „niekto“ mal tú šancu vidieť a dotýkať sa ťa, rozprávať sa s tebou a byť pri tebe po dlhom a náročnom dni. Závidela som, že „niekto“ mal šancu objať ťa a pobozkať, či dávať ti pusu na dobrú noc. Závidela som, že „niekto“ má možnosť prebúdzať sa vedľa teba každé ráno a žiť s tebou. A najviac som na tom všetkom neznášala to, že som to nebola ja.

Ten „niekto“ musel byť naozaj šťastný. Mal možnosť počuť, ako spievaš serenády. Tá osoba mala možnosť tancovať s tebou na slaďáky. Mala možnosť sedieť s tebou za jedným stolom a celý čas si s tebou vymieňať pohľady a úsmevy. Tá osoba mala možnosť s tebou sledovať východy a západy slnka, užívať si s tebou dážď a všetky krásy sveta. Naozaj musela mať šťastie.

Je pravda, že ja som nikdy nemala taký život. Som žena, ktorá v posteli plakala každú noc až do skorých ranných hodín.

unsplash.com

Som žena, ktorá sa usmieva len preto, aby zakryla všetku tú bolesť. A maskovala to, ako sa naozaj cíti.

Som žena, ktorá úprimne a otvorene priznáva, že skončí sama vždy, keď hladí na fotografiu teba a jej ako sa držíte za ruky, vediac, že ja nie som a nikdy nebudem ona.

Som žena, ktorá si to však praje, prosí a modlí sa za to, aby sa to raz stalo. Aby som bola ako ona. Aby som bola s tebou. Aby som ja bola tá, ktorá bude stáť po tvojom boku.

Chcem, aby si vedel, že moja láska k tebe sa nikdy nestratí. Vždy bude súčasťou mňa. Vždy budeš mať v mojom srdci vyhradené špeciálne miesto.

Chcem, aby si vedel, že aj keď slnko raz večer zapadne a na druhé ráno opäť nezostúpi na oblohu, aj tak ťa budem milovať.

Prosím, uvedom si, že ja na teba nikdy nezabudnem. Tvoj známy úsmev a tvár budú vždy pastvou pre moje oči a zvonivý smiech mi bude znieť v ušiach odteraz až navždy. Vždy, keď sa na mňa pozeráš, aj keď ty ma v skutočnosti nevidíš, milujem ťa viac a viac.

Nikdy som nebola tvoja a ty si nikdy nebol môj. A veľmi pravdepodobne ani nikdy nebudeš. Ale aj tak chcem, aby si vedel, že ťa milujem z celého svojho srdca a nikdy ťa milovať neprestanem. Aj keď sa na to všetko budem prizerať len z diaľky, no moja láska k tebe bude skutočná.

unsplash.com

Pozri aj: Ako sa raz a navždy dostať cez neopätovanú lásku? Pomôže vám týchto 6 rád

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov