Platonická alebo neopätovaná láska je tá najhoršia.

Vy milujete ako blázon a druhá strana nič. Vy si v hlave neustále prehrávate tie nádherné situácie a žijete ten rozprávkový život, ale potom udrie realita, ktorá je diametrálne odlišná. A potom sa cez to dostať, dostať sa cez niekoho, kto nás nemiluje späť, je veľmi náročné. Ale, nie nemožné. Možno je čas sa zobudiť a nájsť si pravú lásku. Ale ešte predtým sa musíte „odmilovať“ a zabudnúť na tú platonickú. Tak čo, ste pripravení konečne uzavrieť kapitolu vášho života a vrhnúť sa na ďalšiu?

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak áno, tu máte niekoľko tipov.

#1 Začnite tým, že si uvedomíte, prečo vlastne snívate o romantickom vzťahu s danou osobou

Prvým krokom je zistiť, prečo vlastne dychtíte po vzťahu s danou osobou. Čo vás k tomu vedie? Získať odpovede na tieto, nie veľmi jednoduché otázky, bude náročné. Musíte byť k sebe úprimní. Poznať pravé dôvody niečoho je však skvelým začiatkom.

#2 Dovoľte si byť trochu smutní

Vidieť niekoho, kto sa vám potajme páči ako randí s inými môže pekne bolieť. A keď dovolíte sami sebe smútiť, aspoň na chvíľu, určite nerobíte nič zlé. Predstierať radosť sa nevypláca. Namiesto toho si doprajte čas a uvidíte, že prídete na to, že život jednoducho pokračuje ďalej.

#3 Choďte a spoznajte reálnych ľudí

Vo vašej hlave sú iba predstavy. Možno sú krásne a páčia sa vám, ale nezabúdajte, že stále sú to iba predstavy. Nič z toho nie je reálne. Raz za čas musíte vyjsť aj z vlastnej hlavy a prežiť ten reálny život, ktorý sa deje. Len tak otvoríte dvere novým možnostiam, a samozrejme, novým, reálnym ľuďom.

unsplash.com

#4 Urobte si jasno v tom, čo chcete

Možno si hovoríte, že vy nemáte ten svoj „typ“, ktorý sa vám páči. Ale popremýšľajte nad tým viac. Aký by mal byť váš partner? Ak neviete odpoveď, tak začnite jednoducho. V prvom rade by to mal byť niekto, kto rovnako ľúbi vás, ako vy jeho. A nie niekto, kde je láska iba jednostranná.

#5 Nebuďte na seba prísni

A v žiadnom prípade si nenahovárajte, že nikoho takého, ako je vaša predstava, si nezaslúžite. To vôbec nie je pravda. Jedno z najväčších šťastí človeka je milovať a byť milovaný. Takže, pamätajte si, že si zaslúžite každý kúsok z lásky.

#6 Dajte si do poriadku vzťah so sebou

Ale, čo je najdôležitejšie, ešte predtým, než sa budete chcieť v živote pohnúť ďalej, usporiadajte si vzťah so sebou. Pretože na to, aby nás mohli milovať ostatní, potrebujeme najprv milovať samých seba. Musíme si sami k sebe nájsť cestu a nájsť spôsob, ako sa mať rád. A uvidíte, že potom bude všetko jednoduchšie.

unsplash.com

Pozri aj: Týchto 15 vecí sa stane, ak sa zamilujete do správnej osoby, no v nesprávny čas

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov