Foto: me.me

Aká by bola vaša voľba?

Oblečenie, interiérové doplnky či predmety, ktoré nás obklopujú. To, aké farby si pri ich výbere volíme, nie je vôbec náhodné. Psychológia farieb je veľmi zaujímavou oblasťou, ktorej sa venuje aj Lüscherov test. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Práve z neho vychádza aj tento zjednodušený test, ktorý vám však môže odhaliť veľa. Predstavte si, že stlačením jedného z týchto tlačidiel sa váš život zmení k lepšiemu. Po ktorom by ste siahli?

me.me

Červené

Váš výber o vás prezrádza to, že ste osobou, ktorá je pripravená dať tomuto svetu naozaj veľa. Chcete, aby si vás ľudia všímali, aby vás počúvali a chcete im zo seba odovzdať to najlepšie. 

Žlté

Váš postoj k životu je veľmi optimistický, asertívny a pozitívny. Ste veľmi racionálni, no ste si veľmi dobre vedomí svojich schopností a predností a preto sa nebojíte žiadneho rizika. 

Oranžové

Ste človekom, ktorý sa dokáže radovať aj z tých najmenších úspechov. Viete, že aj k tým najvyšším cieľom vedú tie najmenšie kroky, a preto sa vždy zameriavate na detaily. 

Zelené 

Neustále v sebe zvádzate boj medzi voľnosťou a pocitom komfortu. Pri hľadaní rovnováhy medzi týmito dvomi vecami potom často zabúdate na to, na čom v živote naozaj záleží. 

Ružové

Životné obdobie, ktoré práve prežívate, je úplne skvelé, a vy si to veľmi dobre uvedomujete. Nič však neberiete ako samozrejmosť a každú jednu chvíľu si nielen naplno užívate, ale aj si ju nesmierne vážite. 

Fialové

Výber fialového tlačidla naznačuje, že žijete život, o akom ste vždy snívali. Dôverujete si a krok po kroku nasledujete všetky svoje sny a túžby. Ste veľmi citlivou osobou, no viete, čo si zaslúžite a idete si za tým. 

Modré

Toto tlačidlo je voľbou ľudí, ktorí vo svojom živote hľadajú rovnováhu. Viete, že dokonalú harmóniu neobjavíte nikdy, no robíte preto všetko, čo je vo vašich silách. 

Šedé

Vaším druhým menom je “racionalita”. Stojíte nohami pevne na zemi a vo všetkom máte úplne jasno. Na druhých preto často pôsobíte ako chladní či odmeraní ľudia, no tí, ktorých si pustíte k telu zistia, že v skutočnosti ste veľmi citliví. 

brightside, wikipedia
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov