Ako sa správa dievča, ktoré nosí svoje srdce na dlani?

Dievča, ktoré nosí svoje srdce na dlani. To je presne to dievča, o ktorom hovoria, že až príliš často lieta v oblakoch a jej pád na zem bude bolestivý. To je to dievča, ktoré verí v lásku, hlúpe rozhodnutia a spontánne výlety. To je to dievča, ktoré si vždy vypočuje vaše slová a povzbudí vás. To je to dievča, ktoré nakoniec vždy v živote dosiahne to, čo chce, pretože sa riadi nástrojom, na ktorý ostatní akoby úplne zabudli. Riadi sa svojím srdcom.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Vždy povie, čo si myslí

Niektorí jej hovoria, že je až príliš úprimná. Že niektoré veci by si mala nechať pre seba. Ale dievča, ktoré nosí svoje srdce na dlani vám vždy povie to, čo si myslí. Nemusíte sa ničoho báť, bude k vám vždy úprimná a vždy budete vedieť, na čom ste. Neznáša špinavé hry, drámu a nemá za potrebu prekrúcať realitu.

#2 A nie vždy to bude to, čo by ste chceli počuť

A keďže pravda sa väčšinou počúva ťažšie ako klamstvá, budete mať pri nej pocit, že nie vždy vám povie to, čo by ste možno chceli počuť. Ale to je v poriadku, pretože radšej počuť nepríjemnú pravdu ako niečo, čo možno znie milo, ale od pravdy to má poriadne ďaleko.

#3 Je bystrá, pozorná a starostlivá

Nič jej neujde. Ani ten najmenší detail. Nie, nie je to náhoda, že dievča, ktoré nosí svoje srdce na dlani, si vždy spomenie na vaše narodeniny a dokáže vám dať ten najkrajší darček – niečo, čo vás tak dokonale vystihuje a niečo, po čom vaše srdce túži. A tieto vlastnosti sa samozrejme neprejavujú len v darčekoch. Záleží jej na vás, naozaj počúva, keď jej niečo hovoríte a snaží sa vcítiť do vašej situácie.

unsplash.com

#4 Má romantickú dušu

Je to úplne beznádejný romantik. Miluje dlhé prechádzky v daždi, hollywoodske filmy o nehynúcej láske či kytice kvetov. Verí v lásku na prvý pohľad a tiež v lásku na celý život, verí, že každý si napokon nájde tú spriaznenú dušu a verí, že všetci budú šťastní.

#5 Dokáže vám najlepšie poradiť

A keďže, ako už bolo spomínané, je bystrá a pozorná a je taktiež skvelou poslucháčkou, vždy vám bude vedieť poradiť tú najlepšiu radu. Riadi sa svojím inštinktom a dáva na svoje pocity, pretože vie, že pocity sú veľmi dôležité.

#6 Miluje zmeny

Vždy skúša niečo nové. Vždy si do svojho života zavedie nejakú zmenu. Je spontánna, miluje dobrodružstvá a keď sa jej niečo preženie hlavou, hneď to vyskúša. Nebojí sa odísť zo svojej zóny komfortu, nebojí sa ničoho nového a nebojí sa porušiť stereotyp.

#7 Nasleduje svoje srdce

A nakoniec, nasleduje svoje srdce. Vie, že ak by sa mala riadiť rozumom, ďaleko by sa nedostala. Radšej zariskuje, urobí hlúpe rozhodnutia a poučí sa zo svojich chýb, ako by to nevyskúšala vôbec. Verí svojim pocitom a riadi sa nimi. Ide si za svojím snom a prekonáva prekážky. Nič a nikto ju nedokáže zastaviť, pretože jej srdce je tak krásne a odhodlané, že zastaviť takéto dievča je až priam nemožné.

unsplash.com

Pozri aj: To najlepšie dievča, aké kedy stretnete, bude robiť týchto 13 vecí

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov