Foto: Instagram/paoloraeli

Každý si to želá, no málokomu sa to podarí.

Nájsť toho pravého/tú pravú v dnešnom svete, ktorý je preplnený klamstvami, falošnosťou a neúprimnosťou, je veľmi náročné. Tak, ako však napísal aj portál Thought Catalog – ak sa vám to podarí, zistíte, že „domov“ je pocit, ktorý vám daná osoba dáva, nie priestor vytvorený štyrmi stenami. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Jedného dňa stretnete niekoho, s kým nebudete chcieť len stráviť noc, budete sa vedľa neho chcieť aj prebudiť, a zdieľať s ním svoje ráno. 

Array

Táto osoba bude iná, ako ktokoľvek doteraz. Bude to človek, pri ktorom začnete veriť tomu, že pravá láska na tomto svete ešte predsa len existuje. 

Bude to človek, s ktorým si budete rozumieť aj bez slov. Človek, ktorému sa len zahľadíte do očí, a budete vedieť, čo chce povedať – a platiť to bude, samozrejme, aj naopak. 

Bude medzi vami niečo, čo nebudete vedieť racionálne pochopiť ani vysvetliť. Budete však cítiť, že ste našli to, čo sa mnohým nepodarí nájsť ani po celý ich život. 

Budete sa s ním môcť baviť o čomkoľvek – o vašich snoch, cieľoch i ambíciách. Budete sa mu môcť zdôveriť so svojimi sklamaniami i obavami, o ktorých ste doposiaľ nikomu nepovedali. 

Bude to človek, ktorý zbúra každý jeden múr, ktorý ste si okolo seba vybudovali, len aby ste sa vyhli ďalšiemu sklamaniu a prebudí vo vás emócie, o ktorých ste ani nevedeli, že ich v sebe nosíte. 

Photo by luizclas from Pexels

Nie, ani jeden z vás nebude dokonalý. Nikto nie je. No táto osoba v sebe bude mať všetko, čo ste doteraz hľadali, a nenachádzali. 

Budete pri ňom cítiť, ako sú vaše duše prepojené, a odniekiaľ budete brať istotu, že je pri vás niekto, na koho sa budete môcť spoľahnúť už navždy.

Často budete spomínať na to, ako ste sa spoznali, a budete si pamätať každý jeden detail. Táto osoba pre vás totiž bola špeciálnou už od úplne prvého momentu. 

Budete spolu mať niečo, čomu mnohí nebudú rozumieť, pretože to nikdy nezažili. Vy už ale áno.

Preto, keď takúto osobu nájdete, nájdite odvahu na to, aby ste spravili všetko preto, aby vo vašom živote zotrvala navždy. Nečakajte. Už aj zajtra môže byť neskoro. 

Pretože ste stretli niekoho, pri kom ste zistili, že “domov” je človek a nie miesto.

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov