Photo by Aleksandra Sapozhnikova on Unsplash

Žiaľ, nie každá láska je úprimná.

Málokto má také šťastie, že natrafí na úprimnú lásku bez klamstiev, podvodov či nevery. Mnoho vzťahov je v dnešnej dobe “fejkových” – teda ide o vzťah, v ktorom jeden z dvojice lásku z nejakého dôvodu len predstiera. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Brightside preto popísal 7 znamení fejkovej lásky. 

#1 Váš vzťah je tajomstvom

Vaša polovička nie je práve nadšená z toho, keď napríklad zverejníte nejakú vašu spoločnú fotku na sociálnych sieťach, alebo keď by ste sa chceli stretnúť s niekým z jej rodiny či priateľov. Jednoducho cítite, že má snahu o to, aby bol váš vzťah v tajnosti. 

#2 Nemáte sa o čom rozprávať

Náš partner by mal byť aj naším priateľom, a s priateľom by sme mali byť schopní porozprávať sa o čomkoľvek. Ak to tak nie je, vo vzťahu niečo nie je v poriadku. 

#3 Snaží sa vás zmeniť 

Ak vás niekto miluje úprimne, nebude sa snažiť zmeniť vás alebo vaše zvyky. Naopak, ak láska úprimná nie je, ten druhý bude mať neustále nejaký problém a stále na vás niečo bude chcieť meniť. 

Ketut Subiyanto on Pexels

#4 Nesnaží sa hľadať riešenia

Neexistuje vzťah, ktorý by bol úplne bez problémov. Rozdiel je však v tom, ako partneri tieto problémy riešia. Ak vaša polovička nachádza “problém na každé riešenie”, je to zlým znamením. 

#5 Cítite, že vás zanedbáva

Sú dni, kedy nemôžeme byť prioritou toho druhého, ale po väčšinu dní by to tak byť malo. Aj radšej neustále venuje čas niečomu inému, len aby ste nemuseli tráviť čas spolu, máte odpoveď na to, či je vaša láska úprimná alebo nie. 

#6 Pričasto spomína svoju/svojho ex

Hovorí sa, že kto ostane s ex v priateľskom vzťahu, buď ho/ju ešte stále miluje, alebo ho/ju skutočne nemiloval nikdy. V každom prípade, ak máte pocit, že táto osoba je spomínaná až pričasto, máte právo vedieť, prečo je to tak. 

#7 Neplánuje si s vami budúcnosť

Ako sa tvári, keď hovoríte o budúcnosti? Ak znervóznie alebo sa snaží zmeniť tému, máte dôkaz, že nie ste osobou, s ktorou by plánoval svoju budúcnosť. Čím skôr si to pripustíte, tým lepšie pre vás. 

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov