Foto: Photo by uomo libero on Unsplash

Nájdete medzi nimi aj to svoje?

Každý, kto sa zaujíma o astrológiu a verí jej, vie, že spln mesiaca je citeľný ešte niekoľko dní po tom, ako prebehne. Ten dnešný bude navyše o to intenzívnejší, že ide o prvý superspln tohto roku.  Ktoré znamenia teda ovplyvní najviac?

Článok pokračuje pod videom ↓

Odpoveď na túto otázku popísal portál Bustle.

#1 Býk

Býci sú aktuálne nastavení na to, aby sa fokusovali na svoje ciele a plány, tento spln však poriadne zamieša ich kartami. Ak ste narodení v tomto znamení, v nasledujúcich dňoch budete pociťovať silnú potrebu sústrediť sa na svoje vzťahy, predovšetkým na tie ľúbostné. Ak už partnera máte, v období nasledujúcich dní sa môže váš vzťah ešte prehĺbiť. Naopak, ak ste single, no radi by ste niekomu vyznali svoje city, teraz je ten najsprávnejší čas. 

#2 Lev

Ak ste narodení v tomto astrologickom znamení, tento spln bude pre vás nesmierne emotívnym. Zasiahne totiž vašu najviac sentimentálnu časť a doslova zvýrazní všetky problémy, ktoré sa nejakým spôsobom týkajú vášho domova. Či už o nejakú krízu, hádky s vašimi najbližšími či nejaké bolestivé spomienky – buďte si istí, že v nasledujúcich dňoch to vyjde na povrch. Doprajte si preto dostatok času – nielen na spracovanie týchto emócií, ale aj na vyriešenie problému, ktorý ich spôsobuje. Doprajte si v práci pauzu, aby ste sa chvíľu mohli sústrediť len na svoje súkromie. 

Foto: Unsplash

#3 Škorpión 

Je možné, že vo vašom milostnom živote ste v poslednom období zažili nejaké neočakávané zmeny. Doteraz ste ale viac dávali druhým a počas tohto splnu začnete veľmi intenzívne cítiť, že je čas na to, aby ste sa začali venovať sami sebe. Ukazujete svetu svoju pravú tvár? Ste v kontakte so svojimi túžbami a dovolíte im, aby vás viedli? Nebrzdia vás láska alebo žiarlivosť v iných, napríklad pracovných veciach? Toto sú otázky, na ktoré si musíte v nasledujúcich dňoch odpovedať. 

#4 Vodnár

Počas nasledujúcich dní vaša kariéra doslova raketovo vystrelí. Budete cítiť obrovské nutkanie sústrediť sa len na svoju kariéru, všetko ostatné pôjde do úzadia. Ukážte zo seba to najlepšie a vedzte, že tí správni ľudia si to veľmi rýchlo všimnú. Nebojte sa pochváliť svojimi úspechmi a schopnosťami, teraz je na to ten správny čas. Všetky veci, ktoré sa týkajú vašej kariérnej cesty, začnete vďaka tomuto splnu vidieť oveľa jasnejšie. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov