Foto: unsplash.com

Nájdete medzi nimi aj to svoje?

Dnes krátko po polnoci nastal prvý spln Mesiaca tohto roku, ktorý má prívlastok “vlčí”. Prečo je to tak? Tento názov pochádza z Almanachu Maine Farmer, ktorý používali domorodí Američania na pomenovania jednotlivých splnov podľa toho, čo ich charakterizovalo – nepoužívali totiž žiadne kalendáre a podobne. Predpokladá sa preto, že prvý januárový spln bol sprevádzaný nočným zavíjaním vlkov, ktorí v tomto období trpeli nedostatkom potravy.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento spln býva veľmi intenzívny, o čom svedčí aj jeho jasné svetlo. Intenzívne bude vplývať aj na jednotlivé astrologické znamenia, najviac ho ale, ako uvádza aj portál Bustle, pocítia tieto.

#1 Baran

Ľudia narodení v tomto znamení môžu v tomto období pociťovať akési “zahmlenie” a pociťovanie všetkých možných druhov nostalgie. Snažte sa ale príliš nepremýšľať nad ťažkými vecami z minulosti – je to za vami a nedovoľte, aby vás to viac ovplyvňovalo. Miesto toho sa zamerajte na to, aby ste vo svojom živote vyčistili priestor – pustite veci, ktoré vám už neslúžia alebo sú vám na obtiaž a urobte si miesto na tie, ktoré naozaj milujete a dávajú vám chuť žiť.

#2 Rak

Raci, tento spln je práve vo vašom znamení. Práve preto teraz cítite potrebu konečne sa toľko prestať starať a zaujímať o druhých a dopriať si starostlivosť len pre seba – ktorú si tak veľmi zaslúžite. Dajte svoje potreby na prvé miesto a uvidíte to množstvo možností, ktoré sa vám otvoria vďaka tomu, že naplno prejavíte svoju pravú identitu. 

Photo by Vlada Karpovich from Pexels

#3 Lev

Tento spln Mesiaca hlboko zasiahne vaše podvedomie a vy začnete premýšľať nad tým, ako vaše detstvo a vaša výchova formovali vaše ambície, myslenie a celkovo pohľad na život. Zábavu síce milujete, ale toto obdobie si od vás doslova žiada, aby ste na istý čas pristupovali k životu so všetkou vážnosťou. Dovoľte tomuto splnu, aby odhalil aj vaše jemné stránky a doprajte nehu nielen sebe, ale aj svojim milovaným. 

#4 Strelec

Máte pocit, ako by vás niečo držalo a sťahovalo späť? Je to tak, ale musíte si uvedomiť jednu veľmi dôležitú vec – je to pre vaše dobro. Tento spln totiž chce, aby ste na chvíľu vystúpili z vášho kolotoča povinností a ponorili sa do seba. Vo vašom vnútri na vás totiž čaká priestor na transformáciu a doslova vaše “znovuzrodenie”. Oddych na vás teraz bude mať doslova magické účinky. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov