Foto: Unsplash

Jav, ku ktorému dnes dochádza, je naprosto jedinečný.

Nielenže totiž Mesiac vstupuje do splnu, ale zároveň nastáva aj jeho zatmenie.  V nasledovných dňoch tak môžeme pociťovať napätie, strach, ale aj potrebu konfrontovať nejaké obmedzenia, ktoré sme si v minulosti vytvorili my sami. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Elite Daily popísal 4 znamenia, ktoré ovplyvní dnešný spln Mesiaca a jeho zatmenie najviac.

Býk

Toto obdobie vo vás podnieti túžbu uprednostniť pohodlie, bezpečnosť a potešenie vo vašom živote, so zameraním sa na vašu osobnú nezávislosť a autonómiu. Zrejme budete čeliť nejakým výzvam, ktoré budú prameniť z potreby “prevratu” v tom, ako vnímate sami seba. Zmeny nenastanú zo dňa na deň, ale obdobie, ktoré prichádza, pre vás bude doslova obdobím znovuzrodenia. Budete čeliť aj istým prekážkam, ale pri ich zdolávaní budete pociťovať stabilitu prameniacu z istoty, že uspejete. 

Lev

Tento spln vo vás podnieti ešte väčšiu túžbu zapracovať na vašej kariére, ktorá vám bude následne prinášať dlhodobú stabilitu, istotu a potešenie. Aby sa tak stalo, najprv budete musieť prijať nejakú zmenu. Budete preto nútení zamyslieť sa nad viacerými vecami vrátane toho, čo v skúške času obstojí, a čo nie. Kvôli vašej túžbe po stabilite sa tak možno budete musieť niečoho vzdať. 

Unsplash

Škorpión

Tento spln Mesiaca si, paradoxne, “posvieti” na všetky vaše romantické vzťahy a povzbudí vás v tom, aby ste začali uprednostňovať stabilitu, pohodlie a bezpečnosť. Najprv však vo vašom živote bude musieť nastať nejaký prevrat. Ak opatrne váhate, či je vhodná doba na to, aby ste niekomu otvorili vaše srdce — odpoveď je áno. Skutočnú intimitu totiž zažijete, len keď začnete ľuďom okolo vás dôverovať. 

Vodnár

Ľudí narodených v tomto znamení aktuálne trápi, že nikde sa necítia ako “doma”. Nehľaďte len na prekážky, ktoré máte pred sebou, pozrite sa aj na možné riešenia. Možno prídete na to, že tomu, po čom túžite najviac, bránite len vy. Každý si zaslúži mať svoj “domov”, od vás si to ale bude vyžadovať isté zmeny vo vzorcoch správania. Dobrou správou je, že akonáhle tomu dáte voľný priebeh, usadíte sa kdekoľvek, kde budete chcieť. 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov