Autor fotky: Brett Sayles na Pexels

Dnes je tzv. “modrý Mesiac”.

Dnes, presne o 14:02, nastane spln mesiaca. Pôjde o tzv. “modrý Mesiac”, ktorý nastáva vtedy, keď je mesiac v splne dvakrát v priebehu jedného mesiaca alebo štyrikrát v jednom ročnom období, ako je tomu aj teraz. Ide o výnimočný úkaz, preto sa v niektorých krajinách zvykne hovoriť aj spojenie “raz za modrý Mesiac”.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zaujíma vás, ktoré z astrologických znamení ovplyvní tento spln najviac? Bližšie sa na to pozrel portál Elite Daily.

Konkrétne pôjde o tieto 4 znamenia.

Býk: Prehodnocujete smerovanie vašej kariéry

Býci, vo vašom živote sa začnú diať veľké veci. Tento spln Mesiaca otrasie vašou kariérou a nabáda vás k tomu, aby ste svoje sny ohľadom pracovného života začali brať naozaj vážne. Zrejme k vám čoskoro dorazí nejaká nová pracovná príležitosť, vďaka ktorej začnete vo svojom pracovnom živote písať úplne novú kapitolu. Možno ste aktuálne deprimovaní z toho, že niektoré vaše projekty sa končia, ale verte, že tie najlepšie sa práve začínajú. Vaša sláva a úspech sú za rohom.

Lev: Váš vzťah sa radikálne zmení

Vo vašom vzťahu sa práve deje niečo zásadné. Začínate odhaľovať pravdu o ľuďoch, s ktorými žijete a taktiež o sľuboch, ktoré ste si navzájom dali. Dokážete v ich plnení pokračovať? Alebo ste už zo všetkého unavení? Alebo, práve naopak, ste pripravení zložiť ešte hlbší a významnejší prísľub? Tento spln Mesiaca prinesie radikálnu zmenu buď do vášho existujúceho vzťahu, alebo vám prinesie nejaký nový. Určite však čakajte veľké zmeny.

Photo by TRAVIS NESBITT on Unsplash

Škorpión: Práve prechádzate veľkou osobnostnou zmenou

Tento spln veľmi výrazne zasiahne váš domáci život. Emocionálne spomienky na detstvo u vás môžu vyvolať nejaké konflikty, prípadne sa môžu stať prekážkou pri riešení nejakých problémov. Takisto cítite, že vo vašom príbytku je potrebné niečo zmeniť, aby ste sa v ňom opäť cítili komfortne. Vaše smerovanie je ale dobré, cítite, že je čas na pozitívnu zmenu, a ste motivovaní spraviť pre ňu všetko, čo môžete.

Vodnár: Začínate si uvedomovať svoju sebahodnotu

Keďže tento spln je v znamení Vodnára, na vás bude mať mimoriadne silný vplyv. Konečne si vďaka nemu začnete uvedomovať, že svoj život musíte zmeniť. Niekoľko mesiacov ste si zakrývali oči pred nejakou bolestivou pravdou, no konečne cítite odhodlanie zmeniť to. Už ďalej nechcete byť človekom, ktorý je klamaný a ponižovaný. Konečne v sebe nájdete dostatok sily na to, aby ste sa odpútali od ľudí, ktorí vás vo svojom živote už ďalej nechcú, no nevedia, ako vám to povedať. Po dlhom čase si ale uvedomujete svoju dôstojnosť a sebahodnotu, a tak spravíte prvý krok do vášho nového života bez nich vy.

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov