Foto: pixabay.com

Dnes sa na oblohe odohrá nádherné vesmírne divadlo.

Dnes náš čaká spln Mesiaca s nádherným prívlastkom “ružový”. Nenechajte sa ale oklamať názvom, v skutočnosti, samozrejme, ružovú farbu mať nebude. Je takto nazvaný kvôli kvetu s názvom Flox šidlolistý, ktorá kvitne práve v tomto jarnom období. Ako ale vieme, mesačné fázy vplývajú veľmi významne aj na nás. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ktoré 3 znamenia teda pocítia vplyv tohto splnu najviac? Prezradil to portál Bustle.

Rak

Rakom najviac záleží na domove a rodine, tento spln ale spôsobí, že práve v týchto oblastiach sa vyskytnú nejaké emocionálne drámy. Má vás to ale podnieť k tomu, aby ste na chvíľu zastali a zamysleli sa nad tým, akým karmickým zápasom ste museli čeliť v detstve a ako sa to ešte aj dnes prenáša do vašich súčasných vzťahov. Mali by ste si ujasniť vaše potreby, uvedomiť si, čo vám v živote chýba a pripomenúť si svoju hodnotu. 

Photo by Nesrin Danan from Pexels

Váhy

Tento spln Mesiaca vás doslova vyzýva k tomu aby ste si konečne pripustili, že vo vašom živote aktuálne panuje nerovnováha. Možno ste sa v poslednom čase viac zameriavali na to, aký dojem robíte na druhých, no zabúdali ste pritom na vaše skutočné a pravé ja. Mohli ste tiež vynakladať až priveľa úsilia na vaše romantické či pracovné vzťahy, no táto snaha sa vám nevracala naspäť. Vráťte sa späť ku svojej podstate a k svojmu autentickému ja a uvidíte, aký rýchly spád veci naberú.

Kozorožec

V posledných dňoch pravdepodobne čelíte pocitu, že ste na pokraji vyhorenia. Je to preto, že ste na seba kládli až privysoké nároky, a takisto ste sa až príliš zameriavali na to, aby ste zaujali druhých a urobili na nich čo najlepší dojem. Je to ale ako chytanie bleskov do fľaše, neplytvajte svoju energiu na to, čo nemá zmysel. Na chvíľku spomaľte, uzemnite sa a robte to, čo vám je príjemné. Vrátenie pozornosti k vášmu telu a vašej šikovnosti vám umožní vidieť materiálne pohodlie, v ktorom žijete, a vy konečne pocítite stabilitu. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov