Foto: Photo by Sally Mitchell from Pexels

Tento spln Mesiaca je mimoriadne intenzívny.

Keď je spln, môžete takmer s istotou očakávať, že všetko bude oveľa intenzívnejšie ako zvyčajne. Emócie budú zosilnené, napätie bude stúpať a budete cítiť, že veci sa menia. Cítiť to bude každé jedno znamenie, niektoré ale oveľa intenzívnejšie ako iné. Počas tohto splnu to budú tieto 4. 

Článok pokračuje pod videom ↓

To, ako ním budú ovplyvnené, popísal portál Elite Daily. 

Blíženec: Uvedomíte si svoju silu

Pre Blížencov bude tento spln naozaj intenzívny. Konečne si totiž dovolíte dať na povrch tie svoje vlastnosti a stránky, ktoré vás odlišujú od zvyšku sveta. Uvedomíte si, kým ste, akú máte moc, a čo všetko môžete dosiahnuť. Tento spln vám pomôže uvedomiť si, že skrývať sa len preto, aby ste zapadli, vás neuveriteľne brzdí. Ukážte svetu svoje silné stránky a nechajte sa nimi viesť k úspechu. 

Panna: Vaša kariéra sa posunie o míľu vpred

Počas vplyvu tohto splnu zažijete vo vašej kariére významný zlom. Upracete si vo vašich cieľoch a začnete sa na ne veľmi výrazne orientovať. Tento spln dokonca môže viesť aj k novej pracovnej ponuke, no celkom určite podnieti vaše ambície. Nepodceňujte vaše profesionálne vzťahy, pretože to, koho poznáte, vám v tomto období veľmi pomôže. 

Photo by Adil Alimbetov from Pexels

Strelec: Vaše vzťahy uvidíte také, aké sú

Tento spln bude viesť k významnej zmene vo vašom vzťahu a odhalí vám nejakú “surovú” pravdu, ktorú už ale ďalej nemôžete prehliadať. Pokiaľ momentálne v žiadnom vzťahu nie ste, zrejme sa vám nejaký do cesty pripletie. V konečnom dôsledku ale konečne pochopíte, čo vlastne chcete a čo od svojej polovičky očakávate. 

Ryby: Odhalia sa vám nejaké veci z minulosti

Pre Ryby tento spln nebude ľahký. Budete mať totiž pocit, že energia ovplyvňujúca váš domov a vašu najbližšiu rodinu je čoraz intenzívnejšia. Starosti vám budú v týchto oblastiach pribúdať a vyústi to v to, že sa dozviete niečo z vašej minulosti. Zrejme ale nepôjde o nič príjemné a nielenže vás to prekvapí, ale predovšetkým vás nahnevá, že ste sa to dozvedeli až teraz. 

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov