Photo by Andres Victorero from Pexels

Konečne je tu jar, na ktorú mnohí z nás čakali dlhé mesiace.

Jar považujú mnohí za to najkrajšie ročné obdobie. Príroda sa začína znovu prebúdzať, vzduch krásne vonia a dni sú konečne dlhšie. Práve táto obnova všetkého ale býva obdobím, kedy začnú niektorí ľudia cítiť obrovskú túžbu po transformácii. Čo prinesie jarná rovnodennosť vám?

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak sa nájdete medzi týmito 4 znameniami, ktoré popísal portál Elite Daily, zmeny, ktoré pocítite, budú veľmi výrazné. 

Rak

V nasledujúcich dňoch pocítite obrovský príval energie a sebavedomia. Budete pociťovať túžbu dostať sa v niektorých situáciách “do velenia”, a bude sa vám v tom naozaj dariť. V nasledujúcich dňoch si tiež všimnete, že sa na vás pozerá viac očí ako zvyčajne — avšak je to len dobrým znamením. Ľuďom totiž neunikne, ako žiarite a ako sa vám darí. Všetko, čoho sa chytíte, sa vám podarí, avšak dajte si veľký pozor na jednu vec. Hovorí sa, že s jedlom rastie chuť, a vám pôjde karta natoľko, že povinnosti si budete pridávať a pridávať. Dajte si ale pozor na to, aby vám neprerástli cez hlavu. 

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení pocítia energiu jarnej rovnodennosti úplne najviac. Doslova vás “posadne” (avšak v dobrom zmysle slova) túžba presadiť sa vo všetkom, po čom túžite a nikomu nedovolíte, aby vám stál v ceste. Po dlhej zime pocítite obrovský nával energie, a to vám umožní dosiahnuť vaše ambície s istotou a nadšením. Aj keď u vás teraz nastal čas na riešenie aj nemožného a na začiatok nových projektov, dajte si pozor na preťaženie a riaďte sa svojím prirodzeným tempom. Je lepšie dosiahnuť všetko, no postupne, ako začať rýchlo, no v polovici skončiť, pretože sa už budete cítiť veľmi vyčerpane. 

Photo by Nesrin Danan from Pexels

Kozorožec

Obrovskú túžbu po zmene pocítia aj Kozorožci. Veľmi silno sa vám začnú vynárať isté myšlienky, no samých vás prekvapí, že nebudú spojené s prácou, ale s vaším súkromným životom. Po dlhšom čase si uvedomíte, že aj keď práca je vašou prioritou, musíte sa začať venovať aj vášmu domácemu životu — a kardinálna energia prúdiaca z tohto obdobia vás v tom plne podporí. Pocítite nutkanie na chvíľu byť “offline” a od všetkého a od každého sa odpojiť, stane sa tak ale len preto, aby ste si usporiadali veci, ktoré vás už dlhší čas ťažili. 

Váhy

Hlavnou prioritou celej jari budú pre vás romantické vzťahy. Pocítite túžbu po nejakom silnom spojení, a ak ho vo svojom živote ešte nemáte, budete sa ho snažiť nájsť. Síce pre vás nastal ten pravý čas na vážny vzťah, nezabúdajte pri tom na jednu veľmi dôležitú vec — a to síce že ten najdôležitejší vzťah, ktorý vo svojom živote máte, je vzťah, ktorý máte so sebou. Nezabúdajte preto na čas len pre seba — pomôže vám to v tomto období nájsť odpovede na otázky, ktorým ste sa možno dlhšie vyhýbali.

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov