V tomto mi je Marilyn vždy príkladom: „Som sebecká, netrpezlivá a trochu neistá. Robím chyby, nedokážem sa ovládať a občas to so mnou nie je ľahké. Ale pokiaľ ma neznesieš v tých najhorších chvíľach, potom si ma nezaslúžiš ani v tých najkrajších.“

A nie je to tak? Ruku na srdce: každý chce niekoho, kto nás bude milovať i v ťažkých časoch. Pretože o tom je láska. O tom, že nezdrhneme pri prvých problémoch, ale spolu zvládneme nečas, ktorý však jedného dňa prejde. Trošku klišé, ale po každej búrke príde dúha.

Článok pokračuje pod videom ↓

Vyberajme si správne. Uvedomujme si svojmu hodnotu a ponúknime svoje nebo niekomu, kto bude skutočne pripravený i na naše peklo.

Buď s tým, kto ťa miluje aj v ťažkých a smutných časoch.

Ver mi, každý v živote potrebuje niekoho, s kým môže prejsť búrku, na koho sa môže spoľahnúť a byť spokojný. Aj tá najsilnejšia osoba potrebuje svoje „útočisko“ a silu, ktorú mu dá len ten druhý človek. Možno sa niekto taký už našiel, možno hľadáš. Zistíš to však až vtedy, keď tvoje dni budú plné útrap, bolesti, zloby a smútku. Vtedy sa ukáže, či je s tebou ochotný prejsť si peklom, aby videl raj.

Unsplash.com / Allef Vinicius

Daruj svoje nebo tomu, kto sa ťa nebojí chytiť za ruku a prejsť s tebou tvojím peklom.

Nezabudnite vrúcne objať osobu, ktorá je vedľa vás, pretože to je jediný poklad, ktorý môžete dať zo srdca a nič nestojí.

Nezabudnite povedať ,,milujem ťa“ a pobozkať svojich milovaných, pretože objatie a bozk môžu vyliečiť rany, ktoré pochádzajú z hĺbky duše.

Nezabudnite sa držať za ruky a vychutnávať si tieto momenty, pretože jedného dňa táto osoba už nebude vedľa vás.

Nezabudnite venovať čas láske, čas rozhovorom, čas podeliť sa o svoje myšlienky.

A navždy si pamätajte: „Život sa nemeria počtom nádychov, ktoré urobíme, ale chvíľami, ktoré nám berú dych.“ – George Carlin

Pozri aj: Toto znamená skutočne milovať

Odzadu.sk
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov