Z niektorých dôvodov sa vám naozaj zatočí hlava...

Prečo všetky rozprávky končia svadbou? Pretože po nej už nastupuje tvrdá realita. Po čase opadne romantika a treba začať na vzťahu poriadne pracovať. To nás neraz stojí nemálo kompromisov. Ak to však nejde, manželstvo ukončí súd. Niekedy však z naozaj bizarných dôvodov. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Prečítajte si tie najbizarnejšie (a zároveň tie najlepšie) dôvody na rozvod. Prajeme vám príjemnú zábavu!

#1 Príliš veľa rozprával

Istá žena sa sťažovala, že jej manželovi sa prakticky nezavrela „huba“. Dokázal vraj kecať od rána do večera. Neudržal žiadne tajomstvo. Vedela, že mu vôbec nemôže dôverovať.

#2 Volil Donalda Trumpa

Aj absolútne odlišné názory na to, kto mal byť prezidentom USA, môžu byť dôvodom na rozvod. Vieme minimálne o jednom páre, ktorý sa rozviedol práve preto, že voľby vyhral Trump.

#3 Pretože bola posadnutá diablom

pixabay.com

Jeden muž tvrdil, že jeho bývalú ženu posadol diabol. Nemohol i naďalej žiť vedľa takého človeka. Mal  pocit, že žije v naozajstnom horore. Preto radšej z manželstva utiekol.

#4 Muž mal príliš veľký penis

Úbohá manželka to zistila až v svadobnú noc. Partneri spolu nežili intímne pred uzavretím manželstva. Vraj to bol pre ňu šok a bolesť. Paradoxne svadobná noc patrila k najtraumatizujúcim zážitkom jej života. Nedalo sa s tým nič robiť, manželia sa museli rozviesť.

#5 Pretože sa mu nepáčilo Ľadové kráľovstvo

Možno by ste čakali, že toto je dôvod na rozkmotrenie sa dvoch kamarátok na základnej škole. Ale nie, istá 29-ročná žena sa rozviedla so svojím manželstvom, pretože sa mu nepáčilo Ľadové kráľovstvo. Očividne to bolo to najväčšie sklamanie jej života.

#6 Nechával špinavý riad v dreze

A jeho ženu išlo z toho vytočiť do nepríčetna. Nezniesla, keď tam našla čo i len lyžičku. Jej muž sa však nechcel zbaviť zlozvyku a tak sa nakoniec špinavý riad stal hlavným dôvodom na rozvod.

#7 Pretože jej make-up nebol vodeodolný

Bizarný príbeh sa stal v jednej bližšie nešpecifikovanej arabskej krajine. Manželstvo prakticky skončilo v svadobnú noc. Manžel bol očividne sklamaný z toho, keď sa jeho nevesta odmaľovala. Vraj toľko líčidiel a umelých mihalníc z nej urobili absolútne iného človeka. Náročný manžel sa nevedel zmieriť s jej všednou podobou. Na jeho ospravedlnenie nech slúži aspoň fakt, že prvýkrát až v deň svadby. Možno preto bol taký sklamaný.

#8 Pretože vnímal jej kariéru len ako hobby

Ak muž neverí vo vaše odborné kvality, môže to byť taktiež dôvod na rozvod. Stalo sa to už nejeden raz. „Môj prvý manžel bral moje zamestnanie len ako hobby. A to bolo hlavnou príčinou rozpadu nášho manželstva.“

#9 Jeho manželka nemala vagínu

A bohužiaľ to tajila do svadobnej noci. Nemala nielen vagínu, ale ani maternicu. Trpela vzácnym syndrómom, ktorý jej znemožnil žiť plnohodnotným sexuálnym životom, ako aj donosiť deti.

#10 Zverejnila svadobné fotografie na sociálnej sieti

Photo by Jeremy Wong on Unsplash

Príbeh sa odohral v Saudskej Arábii. Párik mal naozaj honosnú svadbu. Šťastná novomanželka sa chcela na sociálnej sieti pochváliť s naozaj vydarenými fotografiami. No tým sa jej podarilo porušiť predmanželskú zmluvu a tak ich vzájomný vzťah nemal dlhé trvanie.

#11 Pretože muž sa vôbec nesprchoval

Jeho osobný rekord bol osem týždňov. Nečudo, že jej prestal voňať.

#12 Odmietal zaviesť záchod

Jeden muž v Indii odmietal zaviesť záchod do svojho domu. Preto žena musela vykonávať telesnú potrebu na okolitých poliach. Súd jej však vyšiel v ústrety. Mužovo správanie označil za istú formu mučenia a manželstvo bez námietok rozviedol.

Ľudia sú naozaj rôzni. Ak je však niekto psychopat, určite je lepšie, ak ostane sám…

Pozri aj: Toto je 5 typov správania, ktoré sú predzvesťou blížiaceho sa rozchodu

redbookmag
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov