Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Cítite v poslednom období akúsi ťažobu na duši?

Jedným z jej mnohých dôvodov môže byť aj to, že sa vo vás nahromadila negatívna energia. Možno ste priveľa času trávili s negatívnymi ľuďmi, možno robíte to, čo vás nebaví, a možno pociťujete nespokojnosť so svojím životom. Aj toto sú dôvody, pre ktoré sa v nás negatívna energia môže hromadiť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zistíte, že jej máte naozaj veľa? Všímajte si týchto 13 znamení, ktoré popísal portál The Minds Journal. 

#1 Neustále musíte mať pravdu. Vaše sebavedomie je tak nízke, že keby ste ju nemali, bola by to definitívna prehra vášho ega. Za svoju pravdu ste preto ochotní sa aj pobiť – a to aj vtedy, keď už tušíte, že ju nemáte. 

#2 Zo svojho nešťastia niekoho neustále obviňujete. Rodičov, kolegov, partnera/partnerku, priateľov… Jednoducho kohokoľvek, len nech si nemusíte priznať, že za svoju situáciu si môžete len sami. 

#3 Trpíte častými zmenami nálad. Samozrejme, že nemôžeme mať rovnakú náladu 24/7, no tá vaša sa v poslednom čase mení doslova ako aprílové počasie. 

#4 Neustále sa sťažujete. Je to už také neznesiteľné, že ľudia sa vám začali vyhýbať. Okrem neustáleho sťažovania sa a kritizovania totiž naozaj nemáte čo povedať. 

#5 Pre zmenu svojej situácie nič nerobíte. Síce sa neustále sťažujete, no aktívne nespravíte nič preto, aby ste svoju aktuálnu situáciu zmenili. 

Photo by Karina Tes on Unsplash

#6 Premýšľate negatívne. Všetko vidíte len v sivej a čiernej a nič pre vás nie je dosť dobré. Presvedčili ste sa o tom, že všetko je jednoducho “zlé”. 

#7 Hovoríte skôr než myslíte. Ste plní hnevu a zášti a vaše myšlienky majú neuveriteľnú rýchlosť. Aj to je dôvodom toho, prečo najskôr hovoríte, až potom myslíte – a väčšinou je to na škodu. 

#8 Ste na seba príliš tvrdí. To jediné, čo by ste si aktuálne mali dopriať, je oddych a odpočinok. Miesto toho na seba ale tlačíte ešte viac. 

#9 Robíte niečo, čo vás nebaví. Vysáva to z vás všetku energiu a možno aj preto sa správate tak, ako sa správate. Naopak, žiaden čas nevenujete veciam, ktoré vám niekedy prinášali radosť. 

#10 Máte veľmi nízke sebavedomie. Vaša sebahodnota je na minime, no nechcete si to pripustiť. Práve preto robíte všetko preto, aby ste sebe i druhým ukázali presný opak. 

#11 Máte minimum priateľov. Keďže sa správate tak ako sa správate, ľudia sa vám začali vyhýbať, a vám nezostali ani tí najvernejší priatelia. 

#12 Ste dezorganizovaní. Keďže vám v živote aktuálne nič nedáva zmysel, vytratil sa z neho akýkoľvek poriadok. Vo všetkom máte jednoducho chaos. 

#13 Vyhýbajú sa vám malé deti i zvieratá. Hovorí sa, že práve zvieratá i malé deti dokážu vycítiť negatívnu energiu najlepšie. Ak sa vám vyhýbajú, viete prečo. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov