Ak sa majú stretnúť osoby, ktoré sú si súdené, stretnú sa.

Neovplyvníš to. Neprekazíš to. Nevyhneš sa tomu. Ak máš s niekým silné puto, nikdy sa nestratí. Možno si teraz hovoríš, že ľudia, ktorí odídu z tvojho života, sa už nikdy nevrátia. Niektorí nie. Niektorí musia pokračovať ďalej, takisto, ako aj ty. Niekde inde. Niekde, kde majú niečo nové zažiť a niečo nové sa naučiť. To jednoducho neovplyvníš. Avšak niektorí ľudia, ktorí majú byť v tvojom živote aj budú. Možno teraz odišli. Ani nechceli. No museli. Museli niečo nové pochopiť. Možno sa teraz vše cesty rozdelili, no nebude to navždy. Nehovorím, že každý z tvojho života raz odíde, no nehovorím ani, že sa už nikdy nevráti.

Článok pokračuje pod videom ↓

Určite sa ti stalo, že sa tvoje a jeho, jej cesty rozdvojili. Ty vieš, kde je pravda. Možno to bol on. Možno to bola ona. Možno to bol ten, ktorý ti ukázal pravý význam lásky. Možno to bola ona, ktorá ti ukázala, o čom je skutočné priateľstvo.

No prišiel. Prišla.

Nechcel odísť. Nechcela odísť.

No museli. Potrebovali to.

Ako aj ty.

Ak má byť v tvojom živote, bude! Možno nie teraz. Možno nie si na to ešte pripravená, možno si máš pár vecí uvedomiť a zažiť. Možno na to nie je vhodný čas. Možno teraz máš byť sama. Príjmi to.
pexels.com

Nikdy nedrž ľudí v tvojom živote, ak chcú zostanú. Ak nie, odídu.

Ži svoj život každý deň naplno. Áno, strata človeka bolí, no horšie je, ak stratíš samú seba.

Veľakrát sa stane, že človek, ktorý bol v našom živote jeho neoddeliteľnou súčasťou, odíde. Sme nahnevaní, kričíme, sme zlomení. Už nechceme nikomu veriť. No sami si neuvedomujeme dôvody, prečo tento človek odišiel. Možno to bolo kvôli nášmu správaniu, možno kvôli jeho správaniu. Ak niekto má z tvojho života  odísť, odíde.

Ak sa niekto má do tvojho života vrátiť, vráti sa.

Ak s niekým máš byť, budeš. A nikto a nič vás nezastaví.

Pozri aj: Týchto 12 vecí sa stane, ak sa nezamilujete do „niekoho“, ale do svojho života

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov