Foto: pixabay.com

Nájsť takúto ženu v dnešnej dobe nie je jednoduché.

Všade sa veľa hovorí o tom, že muži majú zo záväzkov a zo vzťahov doslova fóbiu, už menej sa ale diskutuje o tom, prečo. Faktom je, že rovnako ako ženy, aj oni sú láskou sklamaní, a takéto zranenia ich zasahujú ešte oveľa hlbšie než ženy — aj keď to navonok nedávajú najavo. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Pravdou ale je, že stále existujú ženy, ktorých sa báť nemusia. Ak preto natrafíte na nejakú, ktorá má týchto 10 vlastností, ktoré popísal aj portál Thought Catalog, držte sa jej. Ostane s vami totiž navždy. 

#1 Je autentická. V dnešnej dobe nie je jednoduché nájsť ženu, ktorá bude sama sebou, ale keď sa vám to raz podarí, držte sa jej. Takáto žena sa na nič nehrá a neskrýva sa za žiadnu masku. 

#2 Má srdce na dlani. Nie, nie je precitlivená. Má v sebe len krásnu ženskosť, ktorá ju robí tak nežnou a citlivou. Takáto žena vám dokáže dať všetku lásku sveta. 

#3 Podporuje vaše kariérne ciele. Vždy bude stáť pri vás a ak v práci budete potrebovať jej pomoc, s radosťou vám ju poskytne. Vždy bude maximálne hrdá na každý jeden váš úspech. 

#4 Je vtipná. Mať so svojou polovičkou rovnaký zmysel pre humor je doslova darom, ktorý oceníte v každej jednej situácii. 

#5 Motivuje vás. Rovnako je tiež darom nájsť si ženu, ktorá vás bude aj v pracovnej oblasti motivovať a bude z vás robiť človeka, ktorý sa chce neustále učiť niečo nové. Navyše, nič nie je nad to, ako si budovať niečo spoločné. 

pixabay.com

#6 Chce vám pomáhať s riešením vašich problémov. Na celom svete neexistuje jediný človek, ktorý by žiaden nemal. Takáto žena ale bude pri každom jednom stáť pri vás, a bude vám chcieť pomôcť vyriešiť ho. 

#7 Nebojí sa robiť obety. Každý jeden vzťah si nejaké vyžaduje — niektorý menej, iný viac. Takáto žena sa ale nebojí spraviť ani tie najväčšie, ak by mali byť v prospech vášho vzťahu. 

#8 Akceptuje vás presne takého, aký ste. Vie, že aj ona má chyby, máte ich aj vy, má ich každý. Nič na vás ale nechce meniť, pretože vás miluje presne takého, aký ste. 

#9 Nebojí sa riskovať. Či už ide o súkromný alebo o pracovný život — nebojí sa podstúpiť rôzne riziká, ktoré by ju posunuli vpred. 

#10 Má svoje vlastné ciele. Je veľmi ambiciózna a má ciele, ktoré chce dosiahnuť. Miluje vašu prítomnosť, no cítite pri nej, že je samostatná. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov