Určite aj vám bude ľúto týchto chudákov, ktorých vyznanie lásky vôbec nedopadlo tak, ako očakávali.

V romantických filmoch vyzerá všetko tak jednoducho. Dvojica si zamilovane pozerá do očí a tak niet divu, že jeden z nich, najčastejšie muž, vysloví tú osudovú vetu: „Milujem ťa,“ a žena sa mu celá šťastná hodí do náruče. Ale skutočný život má od romantického filmu neraz poriadne ďaleko. Prečítajte si 7 pravdivých príbehov mužov, ktorí vyznali lásku žene, tie však reagovali absolútne inak, než čakali. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Život dokáže byť niekedy poriadne krutý.

#1 Skutočne náročný týždeň

Photo by Arthur Savary on Unsplash

Menil som prácu a začal som chodiť do nového zamestnania. Bolo to neskutočne vyčerpávajúce, ako fyzicky, tak i psychicky. Večer som bol pozrieť novú priateľku, s ktorou som sa stretával zopár týždňov. S vypätím posledných síl som uvaril večeru a potom som si prisadol k nej. Potreboval som trochu lásky a nehy, ktorá by mi pomohla prekonať toto náročné obdobie. Pritúlil som sa k nej a povedal som jej, že ju milujem. Odstrčila ma a povedala, že to nie je dobrý nápad. Okrem mňa sa stretáva aj s niekým iným a nemá pocit, že by to medzi nami mohlo fungovať.

#2 Strápnil som sa už na základnej škole

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Ospravedlňuje ma len to, že som mal len 12. Spolužiačke som vyznal lásku do pamätníčka. Povedala mi, že ma v živote nechce vidieť, a že som trápny. Moje vyznanie lásky však budú čítať aj jej deti. A možnože aj vnúčatá. Doteraz sa pri tej spomienke cítim nepríjemne.

#3 Vzala to svojsky

Svojej bývalej som vyznal lásku dvakrát. Po prvýkrát len mykla plecom a druhýkrát len skonštatovala: „Wau, to znie skvele.“ Odvtedy som vo svojich vyznaniach opatrnejší.

#4 Bol som z nej úplne paf

Photo by Pete Bellis on Unsplash

Po dlhej dobe som spoznal dievča, ktoré mi skutočne vyhovovalo. Amy bola milá, usmievavá, inteligentná. Stretávali sme sa niekoľko týždňov. Raz som sa rozhodol, že ju prekvapím a vyznám sa z toho, čo k nej cítim. Zazvonil som pri dverách jej bytu, pričom mi otvorila jej zmätená spolubývajúca. Pri pohľade na obrovskú kyticu, ktorú som mal v rukách, sa tvárila nechápavo. Keď som sa spýtal, kde je Amy, tak ma len stroho informovala, že si vyšla von so svojím frajerom.

#5 Rozplakal som sa

Photo by Andrea Bertozzini on Unsplash

Po prvýkrát v živote som sa zaľúbil až na univerzite. Bol som v prvom ročníku, ona bola druháčka. Bohémka a umelkyňa, za ktorou sa každý otočil. Preto som bol rád, keď si vybrala práve mňa. Stretávali sme sa spolu, spávali sme spolu, tak som si myslel, že je ruka v rukáve. Jedného dňa som jej povedal, že ju milujem. „Nie, nemiluješ,“ skonštatovala. Po týchto fakt bolestivých slovách som sa rozplakal. Ešte dlho potom ma to bolelo.

#6 Skončilo to úplne inak

Photo by Dan Gold on Unsplash

Bol som mladý a naivný. V sedemnástich som si vyšiel na koncert s fakt super babou. Neviem, čo to do mňa vošlo, keď som jej uprostred metalu zakričal do ucha, že ju milujem. Nikdy nezabudnem na ten výraz absolútneho zhrozenia. Nič nepovedala, len sa otočila a vyparila sa z koncertu. Stál som tam v dave a nechápal, čo som pokazil.

#7 Trvalo mi to rok

Photo by Max Rovensky on Unsplash

S bývalou partnerkou sme boli spolu rok. To nie je málo na to, aby som jej konečne povedal, že ju milujem. Keď som sa na to konečne odhodlal, ostala v šoku. Povedala mi, že potrebuje o všetkom popremýšľať. O niekoľko hodín mi napísala, že sa so mnou potrebuje vážne porozprávať. Už vtedy som tušil, že to dopadne viac než zle. Priznala sa mi, že keď som jej vyznal lásku, tak si uvedomila, že necíti to isté. Rozišli sme sa.

Pozri aj: 10+ mužov prezradilo, na čo myslia, keď svoju partnerku vidia nahú

cosmopolitan
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov