Zapôsobiť na iných si niekedy vôbec nevyžaduje veľké úsilie.

Ak chcete na vašu drahú polovičku v živote zapôsobiť, niekedy nemusíte robiť veľké gestá. Nemusíte objednať stíhačky, aby na oblohu napísali „ľúbim ťa“, nemusíte zasypať celý byt lupienkami ruží, nemusíte kupovať drahé šperky či čokoľvek iné. Niekedy zapôsobiť na druhého znamená urobiť aj úplne obyčajnú, možno dokonca na prvý pohľad hlúpu drobnosť, ktorá však poteší.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tu je niekoľko tipov.

#1 Objednajte/navarte obľúbené jedlo

Láska ide cez žalúdok, no nie? A aký je lepší spôsob ako na niekoho zapôsobiť, než mu ponúknuť jeho obľúbené jedlo? Len ťažko to niečo prekoná. Takže ak chcete vašu polovičku prekvapiť, potešiť, či na ňu urobiť dobrý dojem, jedlom sa určite nedá nič pokaziť.

#2 Pošlite mu/jej niečo na rozveselenie, ak má za sebou náročný deň

Ťažké a náročné dni, všetci to poznáme. Nič sa nám nechce, sme akýsi unavený a naša nálada je niekde na bode mrazu. Dokonca sa zdá, že nič na rozveselenie nezaberá. Ale milá povzbudivá správa, vtipný obrázok či zábavné video to určite nemôžu pokaziť.

#3 Pomôžte v domácnosti

Nečakajte na to, kým vám váš partner/partnerka povie, čo máte robiť. Namiesto toho vstaňte z gauča a skúste sa do niečoho pustiť aj sami – len tak, z vlastnej iniciatívy, pretože vám na tom záleží. A uvidíte, že nech už budete vykonávať akúkoľvek činnosť, efekt na seba nenechá dlho čakať.

unsplash.com

#4 Pripravte pohodový večer s jej/jeho obľúbeným filmom

Naplánujte vám obom pohodový večer, pripravte pukance a skvelý film a spomaľte trochu. Užite si prítomnosť jeden druhého. Uvidíte, že niekedy je takáto chvíľka oddychu a ničnerobenia presne to, čo ste potrebovali.

#5 Zapôsobte v posteli

Aby vzťah fungoval, je jasné, že to musí klapať v každom jednom aspekte života, teda aj v sexe. Ak chcete nejako potešiť či zapôsobiť na vášho partnera alebo partnerku, potom vyskúšajte niečo nové v posteli a okoreňte si tak trochu vašu bežnú rutinu.

#6 Začnite pozerať nejaký seriál

Žijeme v dobe, kedy je sledovanie seriálov hádam ešte populárnejšie, než pozeranie filmov. Čo tak teda nájsť nejaký naozaj dobrý seriál, pri ktorom máte istotu, že by sa vašej polovičke páčil? Možno vám to príde ako celkom nepodstatná vec, no aj takéto maličkosti môžu urobiť dobrý dojem. Ide totiž o to, že vynaložíte určité úsilie a aj to sa počíta.

#7 Naplánujte skvelý výlet

Či už to bude len malá prechádzka na peknú vyhliadku za mestom, túra do hôr alebo dokonca zoženiete letenky do nejakej svetovej metropoly, výletom nikdy nič nepokazíte. Ľudia milujú cestovanie, ľudia milujú dobrodružstvá a ľudia milujú aspoň na chvíľu vypadnúť zo stereotypu bežného života. Takže nejaký výlet? Áno, prosím.

unsplash.com

Pozri aj: Ľúbi či neľúbi? Toto je 12 znamení toho, že je do vás úplný blázon

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov