Tieto príbehy vám ešte dlho nedajú spávať...

Ste fanúšikmi hororových filmov? Niektoré sú naozaj skvelé. Väčšina z nich sa však nezakladá na udalostiach, ktoré sa stali v skutočnom živote. A to je to, čo ich odlišuje od týchto príbehov. Tie sa totiž naozaj stali…

Článok pokračuje pod videom ↓

#1: „Britské psycho“

„Vždy som mal temné fantázie“, hovorí muž vo videu. Ide o Rurika Juttinga, absolventa Cambridgeskej univerzity a úspešného britského bankára. Tento muž mal však slabosť na prostitútky, ktoré týral a zneužíval. Neskôr ich začal aj zabíjať a svoje ohavné činy si pritom natáčal na kameru. V jednom zo svojich videí hovorí: „Asi pred piatimi minútami som zabil túto ženu“. Následne nasmeroval kameru na mŕtvu nahú ženu, ktorá ležala vo svojej vlastnej krvi v jeho vani.

#2: Matka sa stala vrahyňou svojich dcér

Pre 13-ročnú Alanu mala byť dovolenka s jej mamou v lete 2014 útekom od jej problémov. Jej rodičia sa totiž práve rozviedli, čo bolo pre ňu veľmi stresujúce. Dovolenka však vôbec nedopadla tak, ako by ktokoľvek očakával. Krátko po príchode na hotelovú izbu totiž mama Alany utopila jej 2-ročnú sestru a Alane podrezala zápästia i hrdlo. Následne na ňu začala kričať, aby „zomrela rýchlejšie“. Potom jednoducho opustila hotelovú izbu a Alane prikázala, nech sa v nej zabarikáduje, čo dievčatko aj urobilo. Našťastie však bola včas objavená a vyslobodená hotelovým personálom a akoby zázrakom prežila. Jej matka prijala dohodu o vine a treste a za mrežami si odsedí 30 rokov.

pixabay.com

#3: Brutálne krviprelievanie v Chicagu

Na základe telefonického hlásenia našla miestna polícia v Chicagu ženu, ktorej mŕtve telo ležalo na zadnej verande jej domu. Žena utŕžila až 45 bodných rán. Policajti však pri náleze tela ešte nevedeli, že to je len začiatok. V dome totiž našli ďalších 5 mŕtvych tiel. Išlo o všetkých členov rodiny, pričom obete boli vo veku od 10 do 58 rokov. Všetci boli zavraždení rovnako brutálnym spôsobom. Práve tento extrémny krutý spôsob vrážd viedol políciu k predpokladu, že by mohlo ísť o prácu drogového kartelu, no do dnešného dňa sa nezistili žiadne prepojenia danej rodiny s drogovou mafiou. Páchateľ teda dodnes nebol z tohto extrémne brutálneho činu obvinený.

#4: Dejiny krutosti

Tento prípad je ešte z roku 1865. V skorých ranných hodinách boli vtedy zavraždené matka s dospievajúcou dcérou. Maniak, ktorí bol vrahom, rozsekol ženám sekerou hlavy na 2 polovice a na zvyšok ich tela použil mäsiarsky nôž. V dome sa však v tom čase nachádzal len Albert Starkweather, syn staršej obete a brat tej mladšej. V danú noc sa prebudil na požiar v ich dome. S pomocou susedov sa mu podarilo zachrániť pozostatky mŕtvych tiel jeho matky a sestry. Polícia Alberta vypočúvala niekoľko dní a potom, ako začali byť jeho tvrdenia protichodné, bol zatknutý. Bol odsúdený a popravený v roku 1866, no k vraždám sa nikdy nepriznal.

#5: Záhada „Grim Reapera“

Hovorí vám niečo meno Grim Reaper? Ak ste fanúšikovia Marvel komiksov, pravdepodobne áno, no v tomto prípade ide o inú postavu. V lete v roku 1960 sa vo Fínsku partia 4 priateľov rozhodla ísť kempovať k jazeru. Prežil však iba jeden. Nevedel však, čo sa s jeho priateľmi stalo. Jediné, čo si pamätal, bolo podľa jeho slov tmavé zjavenie so žiarivo červenými očami. Miestni obyvatelia dodnes veria, že išlo o temného Grim Reapera – stelesnenie smrti, ktoré krutým spôsobom berie ľuďom životy. Dodnes však záhada smrti troch mladých ľudí objasnená nebola, a to kvôli nedostatku akýchkoľvek dôkazov.

pixabay.com

#6: Halloween v Sacramente

Bol to taký bežný, pokojný a slnečný deň v Sacramente, až kým jeho ulice nezačala brázdiť staršia žena, oblečená v špinavom oblečení, držiaca palicu, na vrchu ktorej bola nastoknutá… ľudská lebka. Nakoľko bol však práve Halloween, ľudia si mysleli, že ide len o žart. Ženu, ktorá si lebku po uliciach niesla ako trofej si však všimli policajti. Ihneď ju spoznali a vedeli, že ide o miestnu bezdomovkyňu. Rozhodli sa ju sledovať a stopa ich zaviedla do bývalého tábora pre bezdomovcov, ktorý sa nedávno predtým presťahoval. Uprostred neho však policajti našli zapáchajúce telo vo vysokom štádiu rozkladu, ktorému chýbala hlava. Áno, bola to lebka, ktorú žena hrdo niesla na palici. Z vraždy obvinená nebola, no polícia dodnes nedokázala telo mŕtveho muža identifikovať.

#7: Absolútne zlyhanie psychicky v dôsledku drog

Austin Harrouff bol obľúbeným a úspešným študentom (a taktiež atlétom) na univerzite na Floride. V jeden horúci nočný večer sa rozhodol ísť na večeru do vychýrenej reštaurácie v Miami. Video záznam z reštaurácie však ukázal, že uprostred večere len tak vstal a odišiel. Vyšetrovanie dokázalo, že po tom, ako opustil reštauráciu, prešiel cca 5 kilometrov pešo a vlámal sa do domácnosti páru, ktorý vôbec nepoznal a ktorý nikdy predtým nevidel. Keď policajné hliadky dorazili na miesto činu, Austina našli na štyroch ako zviera, vydávajúc neľudské zvuky divej zvery. Tvár mal celú od krvi, nakoľko práve zubami trhal a jedol tvár muža – jednej zo svojej obetí. Vedľa neho ležala jeho mŕtva žena. Vyšetrovaním sa zistilo, že tento stav spôsobili Austinovi drogy. Jeho rodina a jeho priatelia nechceli uveriť, že by bolo schopný dopustiť sa niečoho takéhoto. Psychický stav Austina sa samozrejme po tomto čine drasticky zhoršil a momentálne trpí ťažkou schizofréniou.

Pozri aj: SERIÁL NAJBRUTÁLNEJŠÍ SÉRIOVÍ VRAHOVIA HISTÓRIE – ČASŤ 1: MONŠTRUÓZNY NEKROFIL A KANIBAL

psych.sk (Henrieta Balázsová), listverse
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov