Možno sa do vás niekto zamiloval a vy ste si to ani nevšimli.

Nie vždy je jednoduché všimnúť si náklonnosť iných ľudí, pretože nie každý to dáva najavo. Alebo možno aj dáva, no ťažko sa analyzujú skutky a činy druhého človeka, pretože naozaj len on sám vie, čo tým myslel. Preto sa často stane, že sa vo vašom okolí môže vyskytnúť človek, ktorý k vám prechováva hlbšie city či sa do vás dokonca zamiloval, no vy ste si to zrejme ani nevšimli. Ak však robí aspoň niektorú z týchto vecí, môžete si byť istí, že za tým niečo bude a rozhodne by ste mali zbystriť pozornosť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako sa teda správa človek, ktorý sa do vás zamiloval?

#1 Vždy má nejakú zámienku, aby sa s vami mohol rozprávať

Niekto, kto sa do vás zamiloval, si zrejme vždy nájde skvelú zámienku na to, aby s vami mohol prehodiť slovo či dve. Často to ani nedáva zmysel, sám sa zamoce do svojich slov alebo nevie, čo vám vlastne chcel povedať, no už iba to, že si našiel priestor na to, aby vás videl, je znamením. Navyše, taktiež je to človek, ktorý vás nikdy neodmietne, kedykoľvek sa budete chcieť o niečom porozprávať. Aj keď to bude o tretej ráno, aj keď bude koniec sveta, vždy si k vám nájde cestu. A to rozhodne niečo znamená.

#2 Tvár sa mu rozžiari vždy, keď vás uvidí

Nech sa snažíme akokoľvek, reč tela neoklameme nikdy. A rovnako to bude aj v tomto prípade. Keď vstúpite do miestnosti, ten človek môže robiť čokoľvek, no práve v ten moment, v ten jedinečný moment, keď vás zbadá, celá tvár sa mu rozžiari. A ak sa náhodou stretnete niekde na ulici, jeho radosť z toho, že vás vidí, bude ešte väčšia, pretože to vôbec nečakal. Zvyčajne je tento znak tak jednoznačný a nápadný, že si to všímajú aj ostatní ľudia.

unsplash.com

#3 Niekedy vám dokonca môže dať aj nejaký darček

Nemusí ísť o veľké honosné dary. Väčšinou sa jedná o ozajstné drobnosti, o ktorých vie, že by vás potešili. Chce vám vyčarovať úsmev na tvári, chce, aby ste sa viac smiali, aby ste mali dobrú náladu a aby ste sa jednoducho cítili dobre. Pretože možno si to ešte stále neuvedomujete, no jemu už teraz záleží na vašom šťastí.

#4 Vždy sa vám snaží nejako pomôcť

Vždy je tu pre vás. Keď potrebujete s niečím pomôcť, nikdy vám nepovie nie. Naozaj nikdy vás neodmietne, nech už ho poprosíte o čokoľvek. Človek, ktorý je do vás zamilovaný, urobí aj nemožné, len aby vy ste boli spokojní. Pokojne pre vás posunie horu, ak bude treba.

#5 Prejavuje záujem

Jednoducho povedané, zaujímate ho. Stará sa o vás. Chce o vás vedieť čo najviac. A nebude vám len klásť otázky, bude vás počúvať. Zapamätá si, aké je vaše obľúbené jedlo, ktorú farbu neznášate alebo aký trápny zážitok sa vám stal v šiestej triede na základnej škole. Ak je niekto do vás zamilovaný, alebo aspoň k vám začína niečo cítiť, potom si môžete byť viac ako istí, že ho určite budete zaujímať. A tento záujem sa bude snažiť prejavovať vždy, keď bude mať šancu.

Ak je však do vás niekto naozaj zamilovaný, myslím, že to budete vedieť posúdiť aj sami, pretože malé nápovedy niekedy hovoria viac, ako veľké gestá.

unsplash.com

Pozri aj: 7 základných typov objatí + vysvetlenie, čo vo vašom vzťahu vyjadrujú

powerofpositivity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov