Získať si srdce nezávislej ženy je náročné, no svoju snahu určite neoľutujete.

Niektorí muži ešte nie sú na samostatné a nezávislé ženy zvyknutí, preto môžu niekedy trocha „spanikáriť“, keď im niektorá z nich vstúpi do života. Ak sa však mužovi jej srdce získať podarí, môže byť na seba hrdý. Pravdepodobne totiž získal lásku na celý život.

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je 5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o každej samostatnej žene.

#1 Nebude vám hovoriť každý detail zo svojho života

Nie je to práve  ten typ, ktorý vás bude informovať o svojom celodennom harmonograme. Nepotrebuje, aby niekto vedel, čo robí v ktorú minútu dňa. Nie je to však preto, že by jej na vás nezáležalo, ale preto, že jednoducho robí, čo chce, bez toho, aby o tom niekoho potrebovala informovať. Možno rada behá, číta či varí – buďte na ňu hrdí a v jej záujmoch ju povzbudzujte.

#2 Na začiatku bude rezervovaná

Vie, ako fungujú dnešné vzťahy a preto potrebuje viac času na to, aby niekomu začala úplne dôverovať. Keď sa to ale stane, budete jedným z mála, komu svoje srdce otvorí naplno. Keď ju však niekto jedenkrát zradí, druhú šancu väčšinou nedáva.

unsplash.com

#3 Nemá rada plytké konverzácie

Ak na nej vidíte, že konverzácie s vami miluje, máte obrovskú výhodu. Nerada sa totiž s niekým rozpráva o plytkých a povrchných témach, ktoré jej nič nedávajú. Ak ste naladení rovnako, ako ona a radšej uprednostníte napríklad rozhovor o galériách miesto klebetenia o reality show, verte, že si to všimne.

#4 Môžete jej naplno dôverovať

Nezávislé ženy sú lojálne. Od mužov očakávajú čestnosť a odhodlanie, no sú vám ich ochotné vrátiť s rovnakou vášňou, akú aplikujú aj do všetkých oblastí svojho života. Nikdy nenájdete úprimnejšiu ženu, než tú nezávislú. Prečo? Pretože si vyberá to, čo od života naozaj chce a keď to dostane, nesmierne si to váži. Ak ste tým, čo chce práve vy, dá vám naozaj všetko.

#5 Je sebavedomá

Nezávislá žena má dostatok sebavedomia na to, aby nezotrvávala vo vzťahu, ktorý je toxický alebo nie je vyrovnaný. Ak sa pre vás rozhodla, vo svojom živote vás mať naozaj chce. No to neznamená, že si nechá ubližovať. Vždy v sebe nájde dostatok síl a odhodlania na to, aby ukončila vzťahy s ľuďmi, ktorí jej viac berú, než dávajú.

Pozri aj: Ľudia nevedia, že týchto 10 vecí robíte preto, že ste alfa osobnosť

thinkinghumanity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov