Keď stretnete toho pravého, zrazu tu budú veci, na ktorých úplne prestane záležať.

Nie každý má v živote to šťastie a nájde svoju osudovú lásku. Možno je to trochu smutné, ale je to tak. No v momente, keď ju stretnete, viete, že je to ono. Ak stretnete toho pravého alebo tú pravú, jednoducho viete, že ste si boli súdení. Viete, že teraz to bude iné, než kedykoľvek predtým. Väčšie a intenzívnejšie. A taktiež zrazu akoby na niektorých veciach úplne prestalo záležať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Na ktorých?

#1 Čas

Čas je veľmi vzácny a dôležitý. Veď koľkokrát ste už počuli od ostatných, že čas jednoducho nehral v ich prospech? Že načasovanie jednoducho nebolo správne? Keď však stretnete toho pravého alebo tú pravú, na čase zrazu prestane záležať. Teda, aspoň sčasti. Konečne budete mať pocit, že mal aj nad vami zľutovanie. Už sa nebudete musieť trápiť nad načasovaním, pretože všetko bude zrazu presne tak, ako to malo byť.

#2 Bývalí priatelia alebo bývalé priateľky

Možno ste sa na svojho bývalého alebo svoju bývalú snažili zabudnúť, no nešlo to. Možno ste sa cez ťažký rozchod snažili preniesť, no opäť to nešlo. Možno ste už dokonca boli aj v iných vzťahoch, ale všetky cesty vždy viedli k nim. Keď však nájdete toho pravého alebo tú pravú, potom si môžete byť viac ako istí, že všetci bývalí budú patriť do minulosti. Už nikdy na nich nebudete musieť myslieť, pretože hlavu budete mať plnú niečoho lepšieho a krajšieho – budúcnosti s tou osobou, ktorá vám bola súdená.

unsplash.com

#3 Vek

Ak stretnete toho pravého, potom sa vek stáva iba bezvýznamným číslom. Ak si viete s tou osobou predstaviť budúcnosť, ak sa s ňou budete chcieť usadiť, potom vám už nebude záležať na tom, koľko rokov budete mať vy alebo daná osoba. Zrazu akoby ste pre seba mali všetky roky sveta a fráza “navždy” zrazu naberie úplne nové, reálne kontúry.

#4 Okolnosti, za akých ste sa spoznali

No a čo, že ste sa spoznali prostredníctvom nejakej aplikácie na internete? No a čo, že ste sa spoznali napríklad na verejných záchodoch? No a čo, že okolnosti vášho prvého stretnutia vôbec neboli tak rozprávkové a romantické, ako to býva vo filmoch? Na tom všetkom jednoducho nebude záležať. Dôležité je totiž len jediné: že ste sa v tom veľkom svete našli a ste spolu.

#5 Diaľka

Udržiavať vzťah na diaľku je niekedy naozaj poriadne náročné. No pamätajte, jediná dôležitá vec je v tomto prípade váš prístup. Pretože keď sa konečne ocitnete vo vzťahu, o ktorom budete presvedčení, že je „ten pravý“, potom budete ochotný za svoju lásku bojovať. Hovorí sa, že láska hory prenáša a rovnako to bude platiť aj vo vašom prípade. Zrazu akoby všetky kilometre sveta nepredstavovali žiaden problém, pretože viete, že dokážete všetko.

unsplash.com

Pozri aj: Ako sa so svojím partnerom držíte za ruky? O vašom vzťahu to totižto prezrádza veľmi veľa

simplecapacity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov