Kým nájdeme pravú lásku, stretnme mnohých ľudí a budeme dávať dokopy množstvo zlomenýcn sŕdc.

Na ceste životom, kým sa nám podarí stretnúť tú pravú lásku, stretneme aj mnohých iných ľudí. Stretneme ľudí, o ktorých si budeme myslieť, že sú tí praví, no v skutočnosti sa premenia len na obrovské sklamania. Zrania nás a zlomia nám srdce. Ale bez nich by sme tu dnes neboli. Bez nich by sme neboli silnejší, než kedykoľvek predtým. Aké typy ľudí teda stretneme predtým, než nájdeme tú pravú životnú lásku?

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Ten, ktorý nikdy neodpíše späť a nič ho nezaujíma

Tomuto typu ľudí pravdepodobne najviac záleží na kariére. Sú to kariéristi, ktorí sa neustále za niečím naháňajú a preto na jednoduché odpovedanie na správy nemajú čas. Alebo ide o ľudí, ktorí sú konštantne na sociálnych sieťach, ale nie sú ochotní obetovať ani len sekundu zo svojho dňa na to, aby vám odpovedali, prípadne napísali ako prví – aký ste mali deň, ako sa máte, alebo len tak. Možno sa môže zdať, že predsa nejde o veľkú vec, ale aj toto je prejav krutosti, pohŕdania a odmietnutia.

#2 Ten, ktorý ešte nie je pripravený na vzťah alebo si to najprv musí vo svojom živote vyriešiť

Poznáte také to „Chyba nie je v tebe ale vo mne,“ alebo „Nie som pre teba dostatočne dobrý,“ alebo „Musím si najprv usporiadať život, až potom budem pripravený na vzťah“. Možno majú na tieto výhovorky svoje dôvody: cestujú po svete, ešte sa nezotavili z predchádzajúceho rozchodu alebo čokoľvek iné. Pravdou však zostáva, že nie sú pripravení. Ale kto kedy bol pripravený na lásku?

unsplash.com

#3 Ten, ktorý predstiera, že vás miluje ale necháva vás na pochybách

V jednu chvíľu vám vyznáva lásku a v druhú koketuje s inou. V jednu chvíľu by vám zniesol aj modré z neba, no v druhú už si nie je až tak istý, či váš vzťah je práve to, čo chce. Tvrdí, že vás nekonečne miluje, ale predsa si necháva zadné dvierka otvorené – čo ak. Je to typ ľudí, pri ktorom neviete, čo od nich môžete očakávať. Dokážu vás síce obalamutiť sladkými rečičkami, ale ani to sa nedá tolerovať navždy.

#4 Ten, ktorý sa vo vzťahu vôbec nesnaží

Na vzťah sú potrebný dvaja. Jeden z partnerov nemôže urobiť celú prácu – aj tú za toho druhého. Tak to jednoducho nefunguje. Vo vzťahu je všetko o rovnováhe, o vyrovnanosti, o kompromisoch, o nájdení spoločnej cesty. Nemôžete iba vy byť tou osobou, ktorá sa snaží. Nemôžete ťahať za dvoch. Ak by tomu druhému na vzťahu záležalo, taktiež by sa snažil.

#5 Ten, ktorý sa nikdy neuspokojí s jednou ženou a potrebuje ženskú spoločnosť

Je to typ ľudí, ktorý priťahuje ženy ako magnet. Rád ich obletuje, ale tiež je rád obletovaný. Pomúti hlavou každej jednej a potom ich pustí k vode – len tak, pretože môže. Pretože ho to baví. Pretože proste taký je. Pretože ženy sú ním natoľko očarené, že mu to dovolia. Takýto typ sa len veľmi ťažko pripúta k jednej osobe, pretože pozornosť je to, čo potrebuje. Čo vyžaduje.

unsplash.com

Pozri aj: Toto je 5 vlastností, ktoré muži hľadajúci dlhodobý vzťah považujú na ženách za najatraktívnejšie

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov