Autor fotky: Edward Eyer na Pexels

Túžite po láske?

Ak je vašou odpoveďou áno, no tá k vám akosi nechodí, skúste to pomocou zákona príťažlivosti. Pýtate sa, ako na to? Poradíme vám. Stačí, ak sa budete riadiť 5 nasledovnými tipmi. Ak sa vám to podarí a ak ste na lásku pripravení, budete prekvapení, ako skoro vstúpi do vášho života. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tieto skvelé rady priniesol portál Your Tango.

#1 Musíte vedieť, čo chcete

Prvým a absolútne najzákladnejším krokom je definovať si, čo vlastne chcete. Možno vám to príde ako niečo úplne samozrejmé, no boli by ste prekvapení, koľkokrát je práve toto tou najväčšou prekážkou. Presne si definujte, akého partnera chcete a buďte pri tom veľmi špecifickí. Definujte si, ako by mal vyzerať, aké by mal mať povahové vlastnosti, aké by mal mať záľuby, ako by sa k vám mal správať a pod. Bez tohto kroku sa ďalej nepohnete. 

#2 Vizualizujte a verte

Keď ste si svoju polovičku “vysnívali”, došiel čas na vizualizáciu. Každý jeden deň si váš vzťah predstavujte. Čo je ale veľmi dôležité a najpodstatnejšie – robte tak s dôverou, že je len otázkou času, kedy vám takýto vzťah do života príde. Svojim želaniam totiž musíte veriť. 

Autor fotky: Olya Kobruseva na Pexels

#3 Zbavte sa pochybností

Na to, aby ste svojim želaniam verili, sa musíte zbaviť úplne všetkých pochybností – ako o vašom budúcom vzťahu, tak aj o sebe. Strach je totiž neprekonateľnou bariérou, ktorá je rovnako pevná ako nedôvera. Dovoľte vašim želaniam, aby sa “zhmotnili” aj vo vašom reálnom živote. 

#4 Zosúlaďte vaše činy s vaším želaním

Aby sa vaše želanie splnilo, budete musieť podniknúť nejaké kroky. Všetko, čo robíte ale zosúlaďte s tým, čo si prajete. Ak napríklad túžite po vzdelanom a úspešnom mužovi, ktorý si chce založiť rodinu, nájdete ho skôr v knižnici ako v piatok v noci na diskotéke. Začnite sa správať tak, ako by bolo vaše želanie už skutočnosťou.

#5 Nenechajte sa odradiť

V neposlednom rade majte na pamäti aj to, že spočiatku vám bude možno “podhodený” nejaký test v podobe vzťahu, ktorý je presným opakom toho, o čo žiadate. Nenechajte sa zmiasť ani odradiť a nebojte sa ho odmietnuť. Vesmír len skúša, či ste si naozaj istí tým, čo chcete a vo väčšine prípadov to znamená, že vaše želanie je už naozaj blízko. Stačí vám v tejto skúške obstáť. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov