Každý nakoniec dostane to, čo si zaslúži.

Mnoho ľudí si myslí, že ak sa ostatným pomstia, potom im to prinesie presne ten pokoj či uspokojenie, ktoré tak dlho hľadajú. Ak aj vy patríte medzi nich, potom by ste nemali zabudnúť na jednu vec: na karmu. Chcete, aby to karma spočítala aj vám? Určite nie. Takže aj keď bude vaša túžba po pomste akokoľvek silná, odolajte a nechajte karmu, nech všetko urobí za vás. Uvidíte, že výsledok bude o dosť učinejší a lepší.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Je to väčší pocit zadosťučinenia, keď za vás všetko urobí karma

Váš plán pomsty môže byť dokonale premyslený, ale verte či nie, nikdy nebude dostatočný. A tak, keď sa o to celé postará karma, tá rozhodne nevynechá žiaden detail a zúčtuje všetko, možno niekedy aj s úrokmi. Ak necháte karmu, nech si urobí svoju prácu, potom si môžete byť istí, že príde s niečím šitým na mieru presne pre toho človeka. Tak načo si zbytočne lámať hlavu? Karma to má všetko už dávno premyslené.

#2 Vaše ruky zostanú čisté a predsa každý dostane presne to, čo si zaslúži

Aj keď sa chcete akokoľvek veľmi pomstiť, špiniť si kvôli tomu ruky sa naozaj nevypláca. A prečo by ste to aj robili? Karma je naozaj veľmi dôvtipná a keď ju necháte pracovať, o všetko sa postará aj sama. Nepotrebuje žiadneho komplica. No a v konečnom dôsledku, každý aj tak dostane len to, čo si naozaj zaslúži.

unsplash.com

#3 Chystať pomstu znamená chystať vojnu – a tú nemusíte vždy vyhrať

Ak zapojíte rozum, potom určite prídete na to, že chystať pomstu je naozaj veľmi slabý plán. A potom čo? A ak to náhodou niekde stroskotá? Chystať pomstu je ako pripravovať sa na vojnu. A keď už ste takí naštartovaní, potom by ste mali vedieť, že tá vojna sa nemusí skončiť víťazstvom vo váš prospech. Našťastie, karma takto nepracuje a karma prehrať nemôže. Karma rozdáva rany jedna radosť a ujde sa každému. Nechajte ju, naozaj.

#4 Nemusíte platiť, stačí sa len prizerať

Pokiaľ si nezašpiníte vlastné ruky a pokiaľ nezačnete vojnu, potom je jasné, že nemusíte nič platiť. Znamená to, že z toho pre vás nevyplývajú žiadne negatíva, zlé situácie, ťažkosti, problémy, jednoducho nič. Keď to necháte na niekoho iného, nemusíte pohnúť ani prstom. A keďže to necháte na niekoho tak spoľahlivého, ako je karma, potom si môžete byť istí, že nikto naozaj svojmu osudu neujde. Aj keď sa o to bude akokoľvek snažiť.

#5 Neklesnete pod svoju úroveň

Mstiť sa, to rozhodne nie je štýl sebavedomých rozumných ľudí plných pozitívnych myšlienok. Rozumní ľudia sa zo všetkého poučia a budú sa zameriavať na seba, aby z každej situácie vyťažili maximum a stali sa tak ešte lepšími. Rozumní ľudia nikdy neklesnú pod svoju úroveň, pretože vedia, že karma existuje a funguje presne tak, ako má. A každému sa nakoniec vráti to, čo dal. Jednoduché a efektívne.

unsplash.com

Pozri aj: Veríte v existenciu karmy? Týchto 10 neuveriteľných príbehov zo skutočného života vás presvedčí, že jej zákony skutočne fungujú

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov