Foto: Photo by Joanna Nix-Walkup on Unsplash

Máte vzťah na diaľku?

Či už ide o puto medzi párom, priateľmi či rodinou, vo väčšine prípadov platí, že diaľka je faktorom, ktorý daný vzťah ešte viac upevňuje. Ako je to však možné? Portál I Heart Intelligence popísal až 4 dôvody. 

Tu sú teda príčiny, pre ktoré sú vzťahy a priateľstvá na diaľku tie najpevnejšie. 

#1 Vďaka diaľke si jeden druhého vážite viac

Váš vzťah jednoducho nikdy neovšednie. Každá spoločná chvíľa je pre vás maximálne výnimočná, a obaja si ju veľmi vážite, pretože viete, že je ojedinelá. Síce nemáte možnosť vídať sa často, no o to viac si dokážete vaše spoločné chvíle naplno užiť. 

#2 Máte nezabudnuteľné zážitky

Keď ste spolu, všetok spoločne strávený čas sa snažíte využiť na 110 %. Viete, že takéto chvíle sa nebudú opakovať zajtra či o týždeň, preto si každý jeden moment užívate na maximum. Môžte sa tak pochváliť zážitkami, na ktoré ani jeden z vás nezabudne do konca života. 

Photo by Franciele Cunha on Unsplash

#3 Stále sa máte na čo tešiť

Výhodou vzťahov na diaľku je aj to, že keď sa nevídate často, neustále je tu niečo, na čo sa môžete tešiť. Či už je to spoločný telefonát, videohovor alebo samotné stretnutie – všetko je vám vzácne a na všetko z toho sa každý jeden deň tešíte. 

#4 Ste vďační za každý jeden deň, kedy ste spolu

Vďačnosť by mala byť jedným zo základných pilierov vzťahu, no žiaľ, v mnohých súčasných chýba. To sa však nedá povedať o vzťah na diaľku. Ľudia, ktorí takýto vzťah majú, sú vďační za každý jeden deň, kedy môžu byť spolu, čo puto medzi nimi ešte viac posilňuje. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov