Ak sa naučíte rozlišovať, prečo niekto vstúpil do vášho života, môžete si ušetriť množstvo sklamaní a prebdených nocí.

S veľkou pravdepodobnosťou ste sa už veľakrát zamýšľali nad tým, prečo nejaká konkrétna osoba vstúpila do vášho života. Mala pre vás byť testom, trestom alebo darom? Aj keď je to mnohokrát naozaj veľmi náročné, pravdou je, že každý z nás sa dokáže naučiť rozlišovať, z akého dôvodu sa niekto ocitol v našom živote. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ľudia totižto do našich životov vstupujú len z troch dôvodov, a to:

  • ako rozptýlenie
  • ako vzácna lekcia
  • ako niekto, kto s vami ostane navždy

Ľudia, ktorí sú len (ne)príjemným rozptýlením

Foto: pexels.com

Vnesú do vášho života skutočnú iskru, ktorá môže zapáliť plameň, ktorý vo vás už dávno zhasol. Problémom však je, že tento plameň vás môže absolútne pohltiť. Sú to síce ľudia, pri ktorých zažijete nenapodobiteľné vzplanutie citov, strhujúcu vášeň či až živočíšnu túžbu, no vo vašom živote nie sú preto, aby v ňom zostali. Ich prítomnosť vo vašom živote bude fascinujúca, no nepotrvá dlho. Zvyčajne odídu bez mihnutia oka a bez najmenších výčitiek svedomia a vám po nich ostane len hlboká jazva, ktorá bude bolieť ešte poriadne dlho.

Ľudia, ktorí so sebou prinášajú vzácnu lekciu

Foto: Photo by Kat Jayne from Pexels

Týchto ľudí by sme mohli nazvať “učiteľmi”. Hovorí sa, že všetko sa deje pre nejaký dôvod a dôvodom, prečo sa ocitli práve vo vašom živote je to, že vás majú naučiť niečo cenné – niečo, čo by vás nenaučil nikto iný. Ani ich úlohou však nie je vo vašom živote ostať, majú vám len niečo odovzdať. Takýchto ľudí stretnete vo svojom živote mnoho. Za niektorými budete smútiť, za inými nie, no nikdy nezabúdajte na to, že ich úlohou bolo posunúť vás ďalej – či už fyzicky, emocionálne alebo duchovne.

Ľudia, ktorí tu s vami zostanú navždy

Foto: Photo by KENAKERS from Pexels

Na koniec to najlepšie. Keď si užijete dostatok rozptýlení a dostanete všetky potrebné lekcie, nakoniec príde niekto, kto vo vašom živote zostane už navždy. Či pôjde o partnera alebo o najlepšieho priateľa – to nie je vôbec dôležité. Dôležité je to, že títo ľudia sú tu preto, aby váš život spravili lepším. A to, že sa im to darí, budete cítiť už od vášho prvého stretnutia.

Pozri aj: 10+ fotografií, vďaka ktorým uveríte, že existujú len 2 typy žien. Tie sexy a tie… druhé

thepowerofsilence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov