Ak chcete potešiť dievča, nemusíte robiť nič veľké. Niekedy stačí aj málo.

Niekedy nemusí ísť o veľké gestá, vážne veci, obrovské vyznania lásky či niečo podobné, čo vidíte vo filmoch. Niekedy stačia naozaj drobnosti na to, aby mal človek hneď krajší deň, alebo v tomto prípade, aby roztopili srdce naozaj každého dievčaťa. Niekedy totiž tie najobyčajnejšie, najjednoduchšie a najbežnejšie veci vedia urobiť tú najväčšiu radosť, pretože idú priamo od srdca.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Hrajte sa s jej vlasmi. Každé dievča miluje, keď sa jej niekto hrá s vlasmi – nemusí to byť nič zložité, žiadne účesy, stačí aj drobné prehrabnutie.

#2 Namiesto toho, aby ste sa jej opýtali, kde sa chce ísť najesť, dajte jej na výber. Povedzme vyberte tri možnosti, z ktorých sa musí rozhodnúť. Každé dievča sa poteší, keď uvidí, že iniciatíva prichádza aj z vašej strany.

#3 Ráno si nájdite čas a popravte posteľ. Uvidíte, aký veľký úsmev na tvári to dokáže vyčarovať.

#4 Ponúknite sa, že jej s niečím pomôžete, najmä ak vidíte, že má toho veľa. Opäť, nemusí to byť nič náročné, niekedy aj pomoc s obyčajným nákupom môže byť nad zlato.

#5 Urobte si pohodový večer. Žiadne divoké kluby, párty a oslavy. Len vy, ona, pyžamo, deka a nejaký ľahký, vtipný film.

unsplash.com

#6 Potešte ju vecami, ktoré má rada. Žiadne veľké gestá, niekedy stačí aj to, ak jej prinesiete napríklad jej obľúbenú čokoládu alebo nejaké šialené tričko, ktoré ste našli hoci aj v pánskom oddelení, no ihneď sa vám zapáčilo.

#7 Objímajte ju na verejnosti. Takéto nečakané prejavy lásky dokážu pre dievča znamenať veľa.

#8 Kúpte potrebné veci na jej obľúbený koláč, jedlo či koktejl a spoločne si ho pripravte.

#9 Dajte dokopy zoznam zaujímavých či zábavných vecí, ktoré by sa dali robiť vo vašom okolí tento víkend a nechajte ju, nech pre vás niečo z toho vyberie.

#10 Presvedčte ju, aby si v reštaurácii objednala niečo nové, nielen nejaký obyčajný šalát, pretože aj tak veľmi dobre viete, že šalát ju veľmi nezasýti. A uistite ju, že je to úplne v poriadku.

#11 Ukážte jej, že vám na nej záleží. Opäť, nemusíte to preháňať, no napríklad ak vidíte, že by mohlo pršať, pripomeňte jej, aby si nezabudla dáždnik.

#12 Pripravte jej desiatu/obed do práce či do školy. A nezabudnite na nejaký milý odkaz. Možno to znie až príliš sladko, ale práve také veci by dokázali roztopiť srdce každého dievčaťa.

#13 Ponúknite sa, že jej pomôžete s make-upom. Aj keď vám to vôbec nejde a aj keď vám to veľmi pravdepodobne nedovolí, už iba tá vynaložená snaha sa bude počítať.

#14 Prechádzajte jej prstami po ruke hore-dole. Len tak, bez akéhokoľvek významu.

unsplash.com

#15 Nájdite nejaký dobrý seriál, ktorý by ste mohli pozerať spolu.

#16 Opýtajte sa jej, ako sa má. Možno to znie ako najnudnejšia a najneoriginálnejšia fráza pod slnkom, no mať niekoho, koho naozaj zaujíma, ako na tom sme, je na nezaplatenie.

#17 Povedzte jej, že ste zabudli na vaše výročie/narodeniny a potom pre ňu pripravte naozaj obrovské prekvapenie, ktoré ju doženie až k slzám.

#18 Kúpte jej kvety. Nemusí mať žiadny sviatok, jednoducho jej chcete urobiť radosť.

#19 Zahrajte si spoločenské hry. Možno to znie zvláštne, no v skutočnosti vás to tak chytí, že nebudete vedieť prestať.

#20 Ponúknite sa, že tentokrát umyjete riady vy. Nič nepoteší dievčenské srdce tak, ako to, že môže mať aspoň chvíľku pre seba.

#21 Pozerajte s ňou vtipné videá. Vtipné videá dokážu každému človeku rozžiariť deň a pozdvihnúť náladu. A navyše, aký človek sa nerád smeje?

unsplash.com

Pozri aj: Toto je 8 prekvapení, ktoré milujú všetky ženy. Nikdy vás o ne však otvorene nepožiadajú

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov