Ak ti vzťah spôsobuje viac trápenia než radosti, nestojí za to...

Vravíš si, že takto by si sa vo vzťahu cítiť nemala. Možno sa nestalo nič hrozné, ale aj tak vieš, že niečo nie je v poriadku. Toto je 15 znakov, ktoré hovoria jasne. Nestojí ti za to, pretože…

Článok pokračuje pod videom ↓
  1. Nepodporuje ťa. Ani v tých malých veciach ako keď niekde medzi priateľmi vyjadríš svoj názor, alebo si chceš zmeniť účes. Má tendenciu stále ťa kritizovať a oponovať ti.
  1. Cítiš sa vinná, keď sa ti niečo vydarí a on má zlý deň. Nemôžeš pred ním otvorene hovoriť o svojich úspechoch aby si náhodou neranila jeho ego.
  1. Dookola ťa niečím sklame. Dohodnete si stretnutie a on ho tesne pred tým zruší, alebo naň jednoducho zabudne. Rovnako zabúda na výročia, narodeniny či meniny.Keď sa to stane raz či dvakrát dá sa to odpustiť, no keď sa to deje pravidelne odráža to jeho postoj k tebe. Človek, ktorý ťa miluje nedovolí, aby si sa cítila smutná, hlavne nie ak príčinou smútku je práve on.
  2. Všetko je dôležitejšie ako ty. Pokým si ty vieš zorganizovať čas aby ste boli spolu, on má stále niečo lepšie na práci… Aspoň vidíš kde vo svojom rebríčku hodnôt ťa má.
  3. Prehnane žiarli. A nechce aby si mala žiadnych kamarátov opačného pohlavia. Stále tvrdí , že tebe verí, ale vie na čo muži myslia.
  4. Sex je jeho jediná forma pozornosti. Má problém chytiť ťa na verejnosti za ruku, či len tak pobozkať na čelo. Nepritúli si ťa keď pozeráte film, a vyhovára sa na to, že nie je romantik.
  5. Nerobí si s tebou plány. Síce ti možno povie, že mu chýbaš, ale všetko ostatné nechá na teba.
  6. Je mu jedno ako sa cítiš. Buď si vôbec nevšimne, že nemáš náladu, alebo keď sa ťa opýta čo sa deje a ty mu odpovieš „ všetko je v poriadku“, nechá ťa tak a ďalej sa nestará. Veď teba to prejde.
  7. Odmieta robiť kompromisy. Myslí si, že je neomylný a pokiaľ veci nepôjdu podľa toho ako chce on, naštve sa.
  8. Neobťažuje sa ti napísať prvý a na telefonát od neho môžeš zabudnúť. Ani keď vidí, že si online a neboli ste spolu už dlhšie v kontakte.
  9. Pred kamarátmi a rodinou musíš ospravedlňovať jeho správanie.
  10. Často sa opíja, aj keď ti sľúbil, že už nebude. Keď ide s niekým von, máš obavy a veľmi mu neveríš. Vieš, že dodržať slovo mu robí problém.
  11. Nemá rád tvojich priateľov a vlastne ho ani nijak nezaujímajú.
  12. Rád flirtuje s inými. A ak s nimi neflirtuje on, vôbec mu nevadí ak po ňom idú iné ženy. Veď sa predsa chce cítiť chcený.
  13. Seba má radšej ako kohokoľvek iného. Myslí si o sebe, že je najlepší a jediný človek, ktorého vo svojom živote potrebuješ.

Ak si sa našla vo väčšine týchto bodov vedz, že si zaslúžiš chlapa ( iného ) ktorý ťa bude ľúbiť a dá ti to jasne najavo. Nezabúdaj že koniec koncov je lepšia inteligentná samota, ako hlúpa spoločnosť.

Pozri aj: 10 TIPOV, AKO AKO SA VYSPORIADAŤ S ROZCHODOM

Odzadu.sk
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov