Toto je 13 vecí, ktoré muži pred ženou nikdy nepovedia.

Hovorí sa, že každá žena má nejaké tajomstvo. Ale zamýšľali ste sa niekedy nad mužmi? Muži sú taktiež veľmi záhadní. Veľakrát je im ťažké porozumieť – ako aj ženám.  A rovnako ako ženy, aj oni majú veľmi veľa tajomstiev, o ktorých ani len netušíme. Toto sú aspoň niektoré z vecí, ktoré si muži naozaj myslia, no nikdy to žene nepovedia.

Článok pokračuje pod videom ↓

„Milujeme sebaisté ženy.“

Ide o to, že muži vnímajú ženy presne tak isto, ako vnímajú seba. To je dôvod, prečo radšej dajú  prednosť charizmatickému a sebavedomému dievčaťu pred topmodelkou, ktorá o sebe neustále pochybuje. Sebadôvera totiž robí ženu oveľa viac fyzicky atraktívnou.

„Je pre mňa dôležité, ako vyzeráš.“

Mužov nezaujíma, či sa obliekate moderne alebo nie. Chcú iba vidieť ženy oblečené v niečom, čo je zároveň elegantné aj sexy – a bez vulgárnosti.

„Neviem, ako to urobiť.“

Pre mužov je veľmi dôležité, aby vždy v očiach ženy vyzerali ako hrdinovia. To je dôvod, prečo sa púšťajú do istých vecí, aj keď si vôbec nie sú istí, ako a či vôbec to dokážu urobiť. Pred svojou dámou však musia vyzerať tak, že si dokážu poradiť s každou situáciou.

„Cítim sa úplne stratený, keď mi dávaš chúlostivé otázky.“

Ženy sa často so smutným výrazom v tvári pýtajú mužov otázky typu: „Som tučná?“, „Nemám v tých šatách veľký zadok?“… Slová len ťažko dokážu vyjadriť, ako veľmi strateno sa muži v takýchto situáciach cítia. Nikdy nevedia, čo majú odpovedať, a preto vždy radšej prídu s komplimentom, pretože predpokladajú, že to je to, čo od nich žena očakáva.

pexels.com

„Nemôžem si to dovoliť.“

Nie je tajomstvom, že muži neustále medzi sebou súťažia a nenávidia, ak prehrajú. Muž jednoducho nemôže povedať svojej priateľke, že si niečo nemôže dovoliť. To by bol preňho istý druh zlyhania, ktoré muži nenávidia.

„Žiarlim…“

Muži väčšinou nie sú tí, ktorí by otvorene hovorili o svojich pocitoch. A preto, aj keď vidia, že ich priateľka flirtuje s niekým iným, na ich tvári sa neukáže ani jedná emócia. No v skutočnosti, aj napriek kamennej tvári to v nich poriadne vrie.

„Páči sa mi tvoja sestra/kamarátka.“

Je to jednoduché. Ak si vy myslíte, že vaša sestra alebo kamarátka je naozaj veľmi atraktívna, pravdepodobne to neunikne ani vášmu mužovi. Samozrejme, že to ale nikdy nepovie nahlas.

„Aj ja ťa chcem najprv spoznať.“

Dámy, ak vás muž pozve do reštaurácie na večeru, ešte nemusíte ísť kupovať svadobné šaty. Flirtovanie, vtipy či úsmevy. To všetko sú len znaky toho, že sa o vás zaujíma, no v prvom rade vás chce spoznať.

„Mám rád komplimenty.“

Je už takým zvykom, že väčšinou je muž ten, kto dáva komplimenty žene, a nie opačne. Ale aj oni potrebujú počuť láskavé slová, ktoré ich povzbudia a zvýšia ich sebaistotu.

pexels.com

„Mám rad „dievčenské“ veci.“

Aj mužov raz za čas chytí „nákupná horúčka“, kedy behajú po obchodoch a nakupujú oblečenie vo veľkom. Aj oni sa starajú o svoje telo, potrpia si na správnom šampóne, alebo dokonca niekedy milujú sledovanie ženských televíznych relácii. Darí sa im to však skrývať dobre, pretože sa vždy tvária, že „chlapi tomu aj tak nerozumejú“.

„Bojím sa.“

Každý človek má nejakú fóbiu alebo sa niečoho bojí. Muži vám však otvorene nepovedia, že sa napríklad boja pavúkov, pretože nechcú ukázať svoju slabosť. Ale aj oni sa boja, niekedy dokonca istých vecí aj viac, ako ženy.

„Som majster v skrývaní svojich pocitov.“

Romantický film môže rovnako ovplyvniť muža aj ženu. Jediný rozdiel je v tom, že muž to bude popierať, a to dokonca aj vtedy, keď ste jasne videli, že z jeho očí vypadla slza.

„Neodídeme bez dôvodu.“

Muž nikdy odnikiaľ neodíde, ak na to nemá nejaký dôvod. A nepomáhajú ani žiadne vymyslené výhovorky.

pexels.com

Pozri aj: Prečo sa ženy tak často zamilujú do „zlých chlapcov“? Týchto 5 dôvodov vám to vysvetlí

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov