Čomu ste ako dieťa verili vy?

Podobný príbeh máte určite aj vy. Každému z nás naši rodičia roky niečo tajili. Či vás už chceli pred niečím ochrániť, či sa len bavili, alebo si chceli dopriať trocha súkromia, šokujúca pravda po rokoch väčšinou vyšla najavo. Tak, ako aj v týchto prípadoch.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 “Môj otec si niekedy zvykol na náš trávnik rozložiť rebrík. Potom ma neskôr večer vzal von, ukázal na mesiac a povedal mi, že ho tam zavesil len pre mňa. A ja som mu roky verila. Dnes medzi nami už nie je, no vždy, keď sa pozriem na mesiac, spomeniem si naňho.”


#2 “Ako dieťa som zvykla neuveriteľne veľa rozprávať. Môj otec ma potom presvedčil, že každý človek môže za mesiac vysloviť iba 10 000 slov. Vždy, keď som mu liezla ne nervy, povedal, že je ešte iba začiatok alebo polka mesiaca a ja som si už minula viac, než 9 000 slov. Sama neviem prečo, ale fungovalo to!”


#3 “Moja dcéra sa jedného dňa rozhodla, že už nikdy nebude jesť ryby. Uhrala som to však tak, že ryby som síce pripravovala naďalej, no iným spôsobom. Povedala som jej, že je to argentínske kuracie mäso. Jedného dňa k nám však prišla na večeru moja mama. Zabudli sme ju s týmto trikom oboznámiť a celá pravda vyšla najavo vo chvíli, keď jej moja dcéra povedala, aby ochutnala naše argentínske kuracie mäso…”


#4 “Môj otec mi ako dieťaťu povedal, že keď na našom diaľkovom ovládači stlačím určité tlačidlo, naša televízia exploduje a všetci zomrieme. Keď som bola staršia, odvážila som sa ho stlačiť… Bol to porno kanál.”


#5 “Moji rodičia mi vždy hovorili, že keď majú na spálni zavreté dvere, v žiadnom prípade tam nemám chodiť. Vraj mama vtedy pomáha otcovi zavesiť obraz, ktorý je blízko pri dverách a keby som vošla, mohli by ma klincom alebo kladivom poraniť…”

pexels.com

#6 “Povedala som svojej dcére, že vždy, keď klame, na čele sa jej objaví červená škvrna. Odvtedy si pri každej snahe o klamstvo zakrývala čelo rukou.”


#7 “Keď som bola malá, moja mama mi povedala, že môžeme mať toľko sladkostí, koľko len chceme. Dodala, že zeleninu v obchode aj tak nemajú, pretože jej je málo a chutí vynikajúco, preto sa vždy okamžite rozpredá. Uverila som jej zeleninu som vždy brala ako niečo špeciálne. Na svoje šieste narodeniny som si dokonca namiesto narodeninovej torty vypýtala brokolicu!”


#8 “Môj otec mi povedal, že Pulp Fiction je dokument o pomarančoch, ktorý by ma určite nebavil. Fungovalo to a nikdy som sa ho potajomky nesnažila pozerať…”


#9 “Keď sme boli s bratom malí, rodičia nám povedali, že sme mali ešte jedného súrodenca. Aby sme dodržiavali hygienu, nahovorili nám, že už s nami nie je, nakoľko sa premenil na hríb, pretože sa neumýval…”


#10 “Svojim deťom som vravievala, že deti sa kupujú v nemocniciach. Presvedčila som ich, že keď si ho chce nejaká žena kúpiť, musí veľmi pribrať, aby dokázala, že sa o dieťa dokáže dobre starať.” 

Pozri aj: Toto je 10 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú rodičia pri výchove svojich detí

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov