Stále počúvate, že to, že je niekto introvert ešte neznamená, že hneď neznáša spoločnosť, čo je úplná pravda.

Aj introverti sa radi bavia a socializujú. Ale, odtiaľ potiaľ. Keď už je toho na nich veľa, vidina toho, ako konečne idú domov a aspoň na chvíľu budú sami, je úplne skvelá. A ako najradšej každý introvert dobije svoje baterky po naozaj dlhom dni plnom socializácie? Presne takto.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Horúca vaňa plná bubliniek a bômb do kúpeľa

Vaňa plná horúcej vody (no dobre, v krajných prípadoch postačí aj horúca sprcha – ale poriadne dlhá horúca sprcha) a obrovská dávka bubliniek či iných voňavých vecí je perfektným spôsobom pre každého introverta, ako zo seba striasť všetku tú socializáciu a aspoň na chvíľu si v pokoji oddýchnuť od ostatných a užívať si to ticho. Och áno, to dokonalé ticho.

#2 Obľúbený seriál v teplej deke

Ľudia akoby introvertov oberali o to teplo a preto zabaliť sa na konci dňa do príjemnej deky alebo periny je pre každého introverta ako splnený sen. A keď sa k tomu pridá ešte skvelý seriál, ktorý má hneď niekoľko sérii, každá séria po viac ako desať častí, dlhých častí, potom by sme takto nejako kľudne mohli definovať aj raj.

#3 Horúci čaj alebo čokoláda a výborná kniha

Alebo, ak momentálne nie je žiaden seriál na obzore, perfektná kniha s horúcou čokoládou alebo čajom pôsobia na introvertov úplne rovnako. A ak by k tomu ešte vonku pršalo, je to priam ideálna kombinácia – ale zas nebuďme nároční, nemôžeme mať všetko.

unsplash.com

#4 Výborné a chutné jedlo

Určite sa to stalo aj vám – ste niekde na akcii plnej ľudí a jediné, nad čím premýšľate je to, že hneď len čo prídete domov, uvaríte si alebo pripravíte si to a to. Je to tak, jedlo lieči. Hneď po prvom hryze vás zaplaví ten úžasný pocit úľavy, že ste konečne sami – preč od všetkých ľudí.

#5 Počúvanie hudby

Všetky tie úžasné pesničky, áno tie, iba čakajú na vás, kým ich konečne zapnete, uvoľníte sa, zabudnete na vonkajší svet a poriadne sa ponoríte do seba. Vaše myšlienky vám budú prúdiť hlavou a vy konečne máte možnosť robiť to, čo robíte stále – premýšľať.

#6 Spánok

Jednoducho spánok. No a čo, že je ešte málo hodín a teraz chodia spať len malé deti a domáce zvieratká. Posteľ je tak lákavá a ríša snov je vždy zaručeným spôsobom, ako si oddýchnuť od všetkého a všetkých a žiť si vo svojom vlastnom svete.

unsplash.com

Pozri aj: Tieto ilustrácie vystihujú život a povahu introvertov absolútne dokonale. Ak ste introvertom, nájdete sa v nich aj vy

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov