Ktoré z vlastností si muži všimnú na ženách najskôr?

Keď sa zamyslíte nad tým, čo si muži ako prvé všimnú na ženách, pravdepodobne sa to vždy bude točiť okolo postavy a fyzickej krásy, dekoltu alebo peknej tváre. To všetko je možno pravda, ale na druhej strane, zaujímalo vás niekedy, aké vlastnosti si muži ako prvé všimnú na ženách? Ak nie, potom by ste určite mali spozornieť, pretože toto sú podľa výskumov tie najčastejšie odpovede.

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo si teda chlapi všimnú najskôr?

#1 Zmysel pre humor

Je pre každého človeka, nielen muža, veľmi dôležitý. Ľudia sú radi v spoločnosti tých, ktorí ich dokážu rozosmiať, ktorí sú pozitívni a dobre naladení. Preto je aj zmysel pre humor veľmi dôležitý.

#2 Vzťah k peniazom

Asi nie je prekvapením, že takýto bod sa vyskytol v tomto zozname. Povedzme si narovinu, niektorým ženám ide iba o peniaze. A to dosť nápadným a očividným spôsobom, bez akýchkoľvek zábran. No rozhodne to nie je taktika, ako vyhrať srdce muža.

#3 Ohľaduplnosť

Aj to, ako sa žena správa k druhým, o nej dokáže veľa povedať – od tých najbližších až po úplných cudzincov. Musí byť stredobodom celého vesmíru? Alebo je ohľaduplná a empatická? Možno by ste si to nemysleli, ale aj to si muži všímajú a je to pre nich taktiež veľmi dôležité.

unsplash.com

#4 Sebavedomie

Muži majú radi ženy, ktoré sa neboja a idú si cieľavedome za svojím snom, nech to stojí, čo to stojí. A ženy, nič vám nepristane viac, ako veľký, žiarivý úsmev a dávka sebavedomia.

#5 Charizma

Muži si všímajú aj to, ako ženy pôsobia na ostatných, či si dokážu ľudí nakloniť na svoju stranu a ako dokážu pracovať so svojím kúzlom osobnosti. Pretože charizmatická a sebavedomá žena je tá najzvodnejšia kombinácia.

#6 Spontánnosť

Podľa mužov sa dá určiť hneď. Muži sú ako malé deti, šialení, neviazaní a spontánni. A preto k sebe hľadajú niekoho, kto by sa dokázal uvoľniť, kto by šiel do každého bláznovstva s nimi, niekoho, kto sa dokáže baviť v každej situácii a nič nebrať až príliš vážne.

unsplash.com

#7 Asertivita

Hádať sa vie každý, ale len málokto dokáže presviedčať bez toho, aby musel zdvihnúť hlas. Len málokto sa vie postaviť za svoj vlastný názor, bez toho, aby zhodil názory všetkých ostatných. Ale o to viac si to muži vážia.

#8 Pokora

Byť pokorným je v dnešnom svete niečo, čo sa už len tak nevidí. Žiadne povýšenectvo, len čistá odovzdanosť tomu, čo naozaj milujete. Pokora hádam nikdy nevyjde z módy.

#9 Intelekt

Čo z toho, že dievča je pekné, keď z nej nemožno dostať jednu zmysluplnú vetu? Keď nemá žiadny názor a keď jediné, čo ju zaujíma, sú nové topánky? Nuž, hoc to tak síce niekedy nevyzerá, muži naozaj pozerajú aj na intelekt ženy.

unsplash.com

Pozri aj: Týchto 20+ sexy a zmyselných ilustrácií od talentovanej talianskej umelkyne vás úplne dostane

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov