Photo by Fleur Kaan on Unsplash

Boli ste s nimi už niekedy vo vzťahu?

Ak nie, radšej to ani neskúšajte. Je totiž možné, že vzťah by vám prinášal viac starostí a trápenia, ako úprimnej lásky a radosti. Ak ste už niekedy boli vo vzťahu s niektorým z týchto 3 znamení, zrejme veľmi dobre viete, o čom hovoríme. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango definoval 3 znamenia, s ktorými je vzťah hotovou katastrofou. 

#3 Baran

Baran je síce veľmi dobrodružné a zábavné znamenie, s ktorým sa nikdy nebude nudiť, ale potom sú tu situácie, kedy nad sebou úplne dokáže stratiť kontrolu, a prekvapí vás svojím záchvatom hnevu. Stáva sa tak predovšetkým vtedy, keď niečo nie je presne tak, ako chce on. 

Keď majú svoj záchvat hnevu, hovoria bez akéhokoľvek “filtra” a povedia vám aj veci, ktoré budú o 5 minút nesmierne ľutovať, no už bude neskoro. Niekedy dokážu byť veľmi impulzívni, inokedy zas veľmi emotívni, a niekedy obe súčasne. Baran vo vzťahu určite má čo ponúknuť, no na toto si jednoducho budete musieť zvyknúť. 

Unsplash/Mahdi Bafande

#2 Strelec 

Na začiatku je každý Strelec dokonalým partnerom. Je zábavný, vždy veselý a zniesol by vám aj modré z neba. Keď je ale vzťah vážnejší a čelí nejakým problémovejším obdobiam, Strelcov entuziazmus sa vytráca a stráca vôľu na vzťahu pracovať. 

Ľudia narodení v tomto znamení totiž milujú slobodu a keď sa vzťah komplikuje, majú pocit, že ich príliš zväzuje. Niekedy to teda môže pôsobiť tak, že Strelci majú problém so záväzkami, a nie každý je ochotný to tolerovať. 

#1 Blíženec 

A nakoniec to najhoršie z najhoršieho. Nie náhodou sa hovorí, že Blíženci majú dve tváre. Vo vzťahoch sú síce dobrí a sú príjemnými spoločníkmi, problémom ale je, že tých vzťahov mávajú súbežne viac naraz. 

Aj keď by sa vám podarilo udržať Blížencovu vernosť a nosili by ste na ruke jeho prsteň, kedykoľvek sa môže stať, že jednoducho vstane s myšlienkou, že potrebuje slobodu, alebo že si ide nájsť niekoho lepšieho ako ste vy. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov