Kedykoľvek, keď si myslíte, že niečo nie je pre vás, môžete odísť.

Niekedy sa jednoducho stáva to, že si myslíme, že sme sa už našli a potom príde krutá realita a my zistíme, že sme vlastne úplne stratení. Zistíme, že sa roky snažíme o niečo, čo nás nerobí šťastnými. Nútime sa do vecí, ktoré sa nám nepáčia. Nasledujeme rutinu, ktorá nás oberá o energiu a radosť zo života. Nedokážeme vykročiť smerom vpred, pretože sa bojíme. Ale v takom prípade si musíte zapamätať jedinú vec: môžete odísť. Kedykoľvek.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak zistíte, že sa nachádzate v nesprávnom príbehu, odíďte. Máte dovolené opustiť akýkoľvek príbeh, ktorý nie je pre vás. Máte dovolené opustiť akýkoľvek príbeh, ktorý sa vám nepáči.

Máte dovolené opustiť akékoľvek mesto, ktoré tlmí vaše svetlo, namiesto toho, aby vám pomohlo žiariť jasnejšie. Máte možnosť zbaliť si všetky veci a začať niekde inde. Máte možnosť zmeniť definíciu svojho života.

Máte možnosť odísť z práce, ktorú nenávidíte, aj keď vám svet bude tvrdiť opak. Máte dovolené nájsť si v živote takú aktivitu, kvôli ktorej budete radi vstávať z postele a na ktorú sa budete tešiť.

Môžete odísť od niekoho, koho síce milujete, ale nezaobchádza s vami dobre. Môžete to skúšať znova a znova až kým sa vám nepodarí nájsť toho pravého. Naozaj, môžete to urobiť.

Máte dovolené odísť od všetkých toxických priateľov, ktorí vás iba zneužívali a máte možnosť obklopiť sa láskou od ľudí, ktorým na vás skutočne záleží. Môžete si vybrať ten druh energie, ktorú skutočne potrebujete vo svojom živote.

unsplash.com

Môžete odpustiť sami sebe za chyby, ktoré ste urobili a môžete byť k sebe láskaví. Je vám dovolené milovať tú osobu, ktorú vidíte v zrkadle.

Môžete sa oslobodiť od svojich očakávaní

Niekedy si myslíme, že odchod je tá najhoršia vec. Ale niekedy je odchod tou najlepšou vecou, ktorú pre seba môžete urobiť.

Odchod zo starého miesta vám umožňuje zmeniť smer, začať odznovu a znovu objaviť svet a samého seba. Odchod vás zachráni od toho, aby ste zostali uväznení na nesprávnom mieste, v nesprávnom príbehu.

Odchod otvára nové dvere na zmenu, rast a príležitosť. Pamätajte si jedno, vždy môžete odísť. Môžete odísť toľkokrát, až kým nenájdete to, čo vás v živote robí šťastným. Čo vás napĺňa radosťou.

Dokonca, môžete nechať svoje staré ja za sebou a znovu sa nájsť. Naozaj to všetko môžete urobiť.

unsplash.com

Pozri aj: Nebudem s nikým súťažiť o tvoju pozornosť. Ak nie som prioritou, viem, kde sú dvere


thoughtcatalaog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov