Patríte aj vy k alfa ženám? Ak áno, pravdepodobne máte týchto 15 vlastností.

Alfa ženy. Už len tento termín vyvoláva zmysel pre dominantnosť, sebavedomie a nezávislosť. Od J.K. Rowlingovej cez Beyoncé, a samozrejme až po vašu vlastnú úžasnú matku, všetky tieto dámy vás naučili milovať a veriť v seba samú, byť odvážnou a sebaistou, teda byť alfa ženou. Aj vy ste pravdepodobne rodená bojovníčka, ktorá bojuje za svoje práva a získava svoje miesto na tomto svete, a čo je najdôležitejšie, netoleruje nespravodlivosť. Ste nebojácna a vytvárate zo sveta lepšie miesto. Takže tu je 15 vecí, ktoré robia alfa ženy úplne inak. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Žijú život, ktorý milujú

Alfa ženy nie sú závislé od ostatných. Bez ohľadu na to, v akom vzťahu sa budú nachádzať, vždy si budú riadiť svoj život podľa seba. Vždy budú žiť tak, aby v prvom rade boli spokojné ony.

#2 Odvážia sa urobiť prvý krok

Alfa žena nečaká na to, kým dostane všetko pekne naservírované na zlatom podnose. Jednoducho vyjde von a urobí veci sama. Je vodcom, neschováva sa v úzadí.

#3 Nepodrážajú samé seba

Alfa ženy sú spokojné a cítia sa dobre vo vlastnej koži, oslavujú svoju individualitu. Milujú sa také, aké sú. Nikdy by ich nenapadlo hovoriť o sebe zlé a škaredé veci.

pexels.com

#4 Nepotrebujú priateľa, ale nebránia sa

Alfa ženy nepotrebujú rytiera v lesklej zbroji, ktorý by ich dokázal vždy zachrániť. Dokážu to urobiť aj samy. Zdravému vzťahu s vyzretým mužom sú však plne otvorené.

#5 Nestrácajú čas želaním – konajú!

Analyzujú svoje minulé chyby, učia sa a vyvíjajú sa. Neželajú si len urobiť zmenu, vedia, že ak chcú niečo naozaj dosiahnuť, musia preto niečo aj urobiť.

#6 Vyzývajú ľudí

Nečakajte, že alfa ženy budú ticho sedieť v kúte a prizerať sa nespravodlivosti a neúcte. Dokážu sa postaviť za seba ale aj za ostatných a každému ukázať, kde je ich miesto.

#7 Vedia, kedy odísť

Často investujeme príliš veľa času a úsilia do ľudí, ktorí o to jednoducho nemajú záujem. Alfa žena si dokáže povedať dosť a jednoducho so vztýčenou hlavou odkráčať.

pexels.com

#8 Radi sa rozprávajú zoči voči

Alfa ženy majú radi skutočné konverzácie. Vedia, že práve takéto správne konverzácie vedú aj k úspešným vzťahom.

#9 Dávajú šance samy sebe

Nezanevrú hneď na seba. Veria si. Vedia, že čo sa má stať, sa stane. Neboja sa nových výziev.

#10 Nerobia zo seba stredobod pozornosti

Nebojte sa, alfa ženy na seba nikdy nebudú sťahovať všetku pozornosť. Zlá správa však je, že ani nebudú musieť. Už teraz zabíjajú svet so svojím pôvabom, takže aj napriek tomu ich len málokto prehliadne.

#11 Nepredstierajú, že sú niekto, kto v skutočnosti nie sú

Alfa ženy sa nemusia na nič hrať. Nemusia predstierať, že sú divy. Ich činy hovoria za všetko.

pexels.com

#12 Vidia seba ako investíciu

Vedia, že si zaslúžia len tie najlepšie veci a vedia, kde sú ich štandardy. Kráľovné sa predsa nikdy nezvažujú na nižšiu úroveň.

#13 Nehrajú sa na obeť

Alfa ženy nikdy nebudú predstierať, že sú obete, len aby sa vyhli náročnej situácii. Otočia sa, nadýchnu sa a sú pripravené čeliť problémom.

#14 Sú odvážne

Bez ohľadu na to, aké plány sa rozhodli podniknúť, neboja sa ich uskutočniť a dotiahnuť do úspešného konca.

#15 Nikdy sa nezmenia len preto, že to chce niekto iný

Tieto silné nezávislé bytosti nikdy nedovolia, aby sa vzdali svojich snov a šťastia len pre niekoho iného.

Pozri aj: Ľudia nevedia, že týchto 10 vecí robíte preto, že ste alfa osobnosť

simplecapacity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov