Foto: instagram/@overexposures

Hovorí sa o nich, že sú príliš “mäkkí” či príliš “emotívni”.

Áno, je pravdou, že ľudí s krehkým srdcom iní veľmi často využívajú. Sú totiž až príliš dobrí – a to sa predsa v dnešnej dobe nenosí. Ak však ide o vzťah, takémuto človeku by ste určite mali dať šancu. Prečo, to už popísal portál Thought Catalog. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, aj keď sa dnes jemnosť a nežnosť vnímajú ako slabosť. Títo ľudia však dokážu milovať aj vtedy, keď im bolo ublížené. Veľmi ublížené. 

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože neustále sa vás bude snažiť podporiť a potešiť. Niekedy sa dokonca zabudne starať o svoje problémy – len aby uprednostnil tie vaše. Z lásky, ktorú k vám bude cítiť. 

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože jeho láska je vždy bezpodmienečná, a vždy vás v tomto chladnom svete zahreje. Citlivo všetko vníma, a vždy vám povie presne tie slová, ktoré práve potrebujete počuť najviac. 

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože po jeho boku dokážete prekonať akúkoľvek búrku. Nech sa totiž deje čokoľvek, vždy si nájde dôvod na úsmev a dôvod na radosť. A radosť a úsmev sú predsa nákazlivé. 

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože vás nikdy nebude odsudzovať na základe vašej minulosti. Tiež si prešiel mnohým, možno tiež musel spáliť niekoľko mostov, a karma možno čaká pripravená na kraji jeho postele. Práve preto však nikoho nesúdi a neodsúdi. Vie, že ľudia robia chyby, a že keď ich oľutujú, zaslúžia si druhú šancu. 

Photo by Taylor Brandon on Unsplash

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože vždy vycíti, keď vás bude bolieť srdce alebo duša. A spraví všetko preto, aby túto bolesť zmiernil. 

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, aj keď navonok môže pôsobiť chladne a nedostupne. Možno pôsobí odmerane, možno pôsobí tvrdo, možno má tetovania, a možno chodí oblečený len v tmavých farbách. Zatiaľčo jeho zovňajšok však pôsobí nedobytne, vedzte, že jeho vnútro je vyskladané z tých najjemnejších lupeňov ruží.

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože sú to jediní ľudia, ktorí majú silu ukázať svoje emócie, pocity, a svoju zraniteľnosť. 

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože je všetko, len nie slabý. Má hodnoty a život žije naplno, s otvorenou náručou pre nové možnosti. A čo je najdôležitejšie – žije ho v úprimnosti a pravde.

Zamilujte sa do človeka s krehkým srdcom, pretože títo ľudia sú tí najsilnejší spomedzi všetkých. A majú dostatok síl aj na to, aby vám ukázali, ako vyzerá pravá láska. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov